FM 89.6
Brugge & Noord-West-Vlaanderen

FM 104.5
Oostende & Middenkust

FM 105.0
Aalter

FM 105.3
Regio Kortrijk

FM 106.2
Regio Deinze

FM 107.2
Nieuwpoort

FM 107.3
Koksijde, Diksmuide & Veurne

FM 107.5
Poperinge & het Hoppeland

FM 107.9
Torhout & Midden-West-Vlaanderen

FM 107.9
Meetjesland-Noord

FM 106.7
Regio Roeselare

FM 105.7
Oostkamp

Luister live
Nu op VBRO
VBRO Trotsplaat
Jettie Pallettie
Feest In De Tent
Nieuwsbrief
 

Zoekt U een liedje van VBRO?

Kijk dan even hier!

 

Advertentie
IT - Web - Elektro - Verlichting

160 x 600 nl_BE Brussels Airlines

Friend of Cunina

 

 

 

Meer Radio?
Advertentie
Advertentie
Advertenti
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

VBRO heet je welkom!

Hier hoor je 24 uur op 24 het Nederlandstalige lied uit Vlaanderen en Nederland. In onze eigen taal, én verpakt in gezellige radio met verzoek-service, artiestenbezoek en dagelijks mooie prijzen ! En om de 3 uren natuurlijk onze VBRO-Trotsplaat helemaal centraal !

Stuur een berichtje naar de studio!

 

'SNELLE 10' KLEURT VBRO VLAAMS !

Om het uur hoor je bij VBRO één van de tien absolute tophits uit Vlaanderen. De 'Snelle 10' is zowat de actuele lijst Vlaamse toppers die je terugvindt in de VBRO-TOP30. Deze laatste is dan weer de enige échte Nederlandstalige hitparade die in Vlaanderen in de ether gaat want ze brengt natuurlijk ook de Nederlandse hits van het moment op de radio. De VBRO-TOP30 is er op vrijdag in de avondspits, live van 16 tot 18u., met Mathieu De Blauwe (foto) en in non stop-versie op zaterdagnamiddag. En zoals gezegd, één van onze 'Snelle 10' komt dus om het uur langs! Daar hoef je dus nooit lang op te wachten.


 

ANDREI LUGOVSKI IN DE VBRO-RADIOWINKEL

Afgelopen 9 juli 2014 was de Vlaamse zanger Andrei Lugovski op interview bij Mathieu De Blauwe in de VBRO-Radioclub. En natuurlijk liep Andrei ook even de VBRO-Radiowinkel binnen. Je ziet hem hier met 'Gerard van VBRO' in onze winkel, open op woensdag en vrijdag. En het petje, het paste hem !

VBRO AL 33 JAAR RADIO IN VLAANDEREN

Het VBRO-avontuur begon allemaal in 1981 en ondertussen zijn we 33 jaar jong. In die jaren zijn er heel wat namen en lokaties de revue gepasseerd. Van het 'huisje' in St-Michiels Brugge en het Boudewijnpark, de 'villa' in St-Kruis Brugge tot de stadshoeve en het huidige pand 'Huis Ter Beurze' in het hartje van de Breydelstad. In de loop van die jaren zijn er massa's foto's genomen van medewerkers in de radio-omgeving. Hier ziet u Hans Groeninghe, Jan Van Eyck en Erik De Boodt anno 1984 in de studio naast het Dolfinarium van het Boudewijnpark.

 

RUDY MEYNS VAN VBRO HEEFT NIEUWE SINGEL UIT !

Het is een eind geleden maar nu is het zo ver. VBRO-presentator en zanger Rudy Meyns heeft een nieuwe singel uit met de zeer duidelijke titel 'EEN MOND VOL TANDEN'. "Ik had echt zin om nog es iets moois te maken" zegt Rudy. Voor de productie is hij teruggegaan naar de producer die destijds z'n 2 hits maakte. In 1994 & 95 stond hij in de Vlaamse top 10 met 'Ik wil niet dat jij m'n tranen ziet' en 'Ritme van de regen'. Filip Martens (Phil Sterman) maakte een sterk arrangement en Rudy schreef zelf de tekst. Het is een ludiek nummer geworden met 4 strofen die telkens een apart verhaal zijn. Het loopt telkens slecht af en de persoon staat 'Met een mond vol tanden'... Het nieuwe zomerse nummer is de voorloper van een verzamel-CD met alle liedjes van de afgelopen jaren. Het album zal 'Voor jou verzameld' heten en is er wellicht eind augustus '14. Deze zal ook te koop zijn in de VBRO-Radiowinkel.

 

DE VBRO-RADIOWINKEL OP WOENSDAG & VRIJDAG !

Loop gerust op woensdag of vrijdag eens binnen in de VBRO-Radiowinkel waar je telkens weer je favoriete Nederlandstalige CD's kan aanschaffen. Er is wekelijks nieuw werk voorhanden. Gerard is je gastheer en toont je graag het ruime aanbod aan de voordeligste prijs! Tevens kan je er de bekende VBRO-items kopen zoals de VBRO-koffiekopjes, VBRO-koffie-mokken, de VBRO-paraplu, de VBRO-T-shirt en sweaters. De VBRO-Radiowinkel is open op woensdag van 10 tot 17 u en op vrijdag van 10 tot 15 u in de Vlamingstraat 35 in hartje Brugge !

ARTIESTEN-GALERIE IN VBRO-OMROEPCENTRUM !

Sinds kort werd de bovenverdieping van het VBRO-Omroepcentrum 'Huis Ter Beurze'  verrijkt met een heuse 'Artiesten-galerie' van het Nederlandstalige lied. Prachtige zwart-wit foto's van zowat alle artiesten van vroeger en nu uit Vlaanderen en Nederland hangen er te kijk. Hiervoor konden we rekenen op de medewerking van o.a Tony Alberti (zus van Willeke), Will Ferdy, Norbert en Erik Van Neygen. Ook uit het VBRO-archief en uit het nalatenschap van wijlen Willy Lustenhouwer kwamen heel wat mooie beelden.

 EEN KOMEN EN GAAN VAN ARTIESTEN BIJ VBRO

Tijdens de afgelopen maanden kwamen reeds méér dan 50 artiesten uit Vlaanderen en Nederland op bezoek bij VBRO. Mathieu De Blauwe ontvangt de gasten met flair in Studio 1 voor een babbel, live op antenne, terwijl Gerard zorgt voor de koffie. Veel nieuw talent komt hun nieuw werk voorstellen maar ook gevestigde namen zijn present voor een interview. Zo mochten we onlangs nog Dennie Christian ontvangen. Elke artiest, bekend of minder bekend, is vol lof over de ontvangst, het interview, het omroepgebouw en de geboden kansen bij VBRO. Meer foto's van bezoekende artiesten kan je terugvinden op deze site onder 'Fotoboek'.

VERZAMEL CD VBRO VOLUME 3 IS UIT !

VBRO - Ik luister Nederlandstalig Volume 3 is uit en daar zijn we trots op ! De nieuwste Nederlandstalige hits die je de afgelopen maanden kon horen op VBRO staan er op verzameld. Zo is er werk van o.a Lana Vega, Marco De Hollander & Frank & Mirella, Tommy Smit, Rudy De Wit, Marjolein, Eric Flanders, Tom & Tamara Davys op terug te vinden. VBRO - Ik luister Nederlandstalig Volume 3 is te koop op de VBRO-Webshop en in de VBRO-Radiowinkel, open elke woensdag en vrijdag vanaf 10 uur. Omroepcentrum 'Huis Ter Beurze' Vlamingstraat 35 in 8000 Brugge.

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie

 

 

 

 

Wedstrijd

Klik op de foto om mee te doen aan de wedstrijd!

 
  

Advertentie
Presentatie

Nu: 18:00 tot 22:00

VBRO
IK LUISTER NEDERLANDSTALIG

VBRO Album van de Week
Gabriello
Zwart-Wit
Volg VBRO op :
 


Advertentie
Advertentie

Bruxelles BE NL Image Banner 160 x 600

 

  
 
 
 

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
dvertentie
Advertentie
© 2014 VBRO · Huis Ter Beurze · Vlamingstraat 35 · 8000 Brugge · T. +32 50 33 33 83 · F. +32 50 34 76 31
Ontworpen en ontwikkeld door MPS.
nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes
Replica UGG Boots | replica jimmy choo | Christian Louboutin Pumps | Canada Goose Outlet | Jimmy Choo Shoes