FM 89.6
Brugge & Noord-West-Vlaanderen

FM 104.5
Oostende & Middenkust

FM 105.0
Aalter

FM 105.3
Regio Kortrijk

FM 106.2
Regio Deinze

FM 107.2
Nieuwpoort

FM 107.3
Koksijde, Diksmuide & Veurne

FM 107.5
Poperinge & het Hoppeland

FM 107.9
Torhout & Midden-West-Vlaanderen

FM 107.9
Meetjesland-Noord

FM 106.7
Regio Roeselare

FM 105.7
Oostkamp

DAB+
Regio Brussel

Luister live
Nu op VBRO
VBRO Trotsplaat
Laura Lynn
Dat Gevoel
De VBRO app
 
Luister ook mee naar: 

 

Nieuwsbrief
 

 

Advertentie
IT - Web - Elektro - Verlichting

160 x 600 nl_BE Brussels Airlines
Advertentie
Advertentie

VBRO heet je welkom!

Hier hoor je 24 uur op 24 het Nederlandstalige lied uit Vlaanderen en Nederland. In onze eigen taal, én verpakt in gezellige radio met verzoek-service, artiestenbezoek en dagelijks mooie prijzen ! En om de 3 uren natuurlijk onze VBRO-Trotsplaat helemaal centraal !

Stuur een berichtje naar de studio!

DE VBRO APP NU BESCHIKBAAR!


Vanaf nu is de VBRO-App beschikbaar in de Android Google Play Store.
De versie voor Apple's iOS App Store komt er ook nog aan en zit in de laatste fase van ontwikkeling.

Wat kan je met onze app allemaal doen?

- Luister live mee naar onze nationale editie.
- Laat ons weten of je een nummer leuk of niet leuk vindt met behulp van de duimpjes op het inkomscherm.
- De playlist raadplegen.
- Onze facebookpagina bezoeken.
- Al de interviews van VBRO TV bekijken.

 

DÉ VBRO-ZOMER- CD VAN 2015!

 

HET IS ZOVER! DAB+ IS OFFICIEEL VAN START GEGAAN!

Sven Gatz, onze mediaminister, heeft zonet het startschot gegeven voor de nieuwe DAB+ uitzendingen in Vlaanderen. Vanaf heden zijn we dan ook te beluisteren in Vlaams-Brabant, zijnde de wijde regio in en rond Brussel, van pakweg Aalst tot Leuven en van Mechelen tot Nijvel. Digitaal en loepzuiver op je DAB+ radio, thuis, op het werk of in de auto!

 

HET ZOMERT BIJ VBRO !!

Presentatoren in korte broek, zomerse muziek, een sangria en toffe swingende programma's, dat is VBRO, de hele zomer lang ! We wensen u een zonnige en rustgevende vakantie toe ! Het VBRO-Team.

 

ZOVEEL WINNAARS BIJ VBRO !

Tijdens de afgelopen maanden kwamen heel wat winnende luisteraars hun prijzen afhalen in het VBRO-Omroepgebouw. Via diverse akties bij VBRO waren o.a electrische toestellen en zomerse prijzen te winnen. Ook in de toekomst is er bij VBRO nog heel wat te verdienen, blijf dus afgestemd !

 

MAARTJE VAN NEYGEN MET EEN NIEUW ALBUM !

Afgelopen 7 mei kwam Maartje Van Neygen haar nieuw album 'Brussel-Berlin' voorstellen bij VBRO. Ze was te gast in de 'VBRO-Radioclub' en in het programma 'Tussendoor'.

Erik van Neygen bewonderde ondertussen de honderden foto's van collega-artiesten in het omroepgebouw. Erik werkte ook aan de fotogalerie mee door het leveren van enkele bijzondere documenten uit zijn persoonlijk archief.

 

VLAAMSE ARTIESTEN OP BEZOEK BIJ VBRO !

Voor het programma 'Tussendoor In De Lage Landen' kwamen op 20 april Lisa Del Bo en David Vandyck langs bij VBRO. Rudy Meyns nam met beide artiesten meer dan 17 verhalen op rond evenveel liedjes. Die zijn de komende maanden te horen in het programma (15-16u) bij de omroep. De sfeer bij de opnames was heel goed en dat is duidelijk te zien op de foto's!

 

VBRO MAAKT DIGITALE RADIO !

Op 20 mei gaan de DAB+ uitzendingen van start. De digitale radio van de toekomst is dat. VBRO stapt als één van de eersten mee aan boord.
De ontplooiing van het zendgebied over heel Vlaanderen gebeurt in fasen.
In een eerste fase, vanaf 20 mei, zullen onze uitzendingen meteen al te beluisteren zijn in een wijd gebied rond Brussel, van pakweg Oudenaarde en Aalst tot aan Leuven, en van Mechelen tot aan Nijvel.
De volgende stap is dan de wijde regio's rond Gent en Antwerpen om tenslotte te voltooien met de verste gebieden van Limburg en West-Vlaanderen, ondermeer de Kust. En tegen 2017 zal je dus VBRO overal kunnen luisteren op de radio, waar in Vlaanderen je ook maar bent.
Trouwens, als je als luisteraar binnenkort aan een nieuwe radio toe bent voor thuis, op het werk of in de auto, zorg er dan voor dat je zeker een model aanschaft dat DAB+ kan ontvangen. Zo zit je meteen goed!

 

NIEUWE 'LUISTER LIVE' LINKS !

Vanaf heden kunnen wij met trots aankondigen dat onze online omgeving een stevige upgrade heeft gekregen. Meer capaciteit op splinternieuwe servers. Vergeet jullie internetradio's niet aan te passen naar 1 van de onderstaande links. Onze luister live is ondertussen aangepast! Voor jullie die via een andere applicatie luisteren zoals bijvoorbeeld winamp, windows media player, vlc, itunes, ... vergeet eveneens niet uw favorieten aan te passen naar deze nieuwe links. De oude links zullen nog ongeveer een week actief blijven en zullen dan definitief afgesloten worden.

http://www.vbro.be/vbrostream/vbro.pls
http://www.vbro.be/vbrostream/vbro.m3u
http://stream.vbro.be:9100/vbro

 

ZANGERES TRUUS WAS TE GAST BIJ VBRO !

Onlangs was de Vlaamse zangeres Truus te gast bij VBRO-Radio. Deze coryfee van de Vlaamse muziek kwam haar nieuwe single voorstellen en Rudy Meyns nam met haar 9 interviews op rond evenveel hits van Truus uit de jaren 1970.

Truus was helemaal weg van de fotogalerie waarin ook haar foto van toen een aantal keer te zien is. Je hoort haar nu dus niet alleen met haar liedjes op VBRO, maar krijgt er ook de nodige duiding bij de nummers in het namiddagprogramma 'Tussendoor In De Lage Landen' (15-16u).

 

ERIK MARIJSSE OP BEZOEK BIJ VBRO !

Afgelopen 25 maart 2015 kwam voormalig zanger-presentator & uitgever Erik Marijsse even op bezoek bij VBRO. Samen met Rudy Meyns nam hij enkele 'verhalen' op rond 5 van z'n bekendste liedjes. Deze gesprekken zullen in de komende weken en maanden te horen zijn in het namiddagprogramma 'Tussendoor in de Lage Landen' bij VBRO.

Het werd een blij weerzien met de man die zovele Vlaamse artiesten steunde ten tijde van z'n toenmalige week- en maandbladen 'Hitorama' en 'Music Leader'.

 

WILLY LUSTENHOUWER HEEFT EIGEN WEBSTEK !

Op initiatief van VBRO-Radio werd onlangs een website ontwikkeld rond de Brugse conferencier Willy Lustenhouwer. De webstek toont het volledige werk van de artiest alsook z'n biografie met heel wat unieke foto's uit het nalatenschap van Lustenhouwer. De site is te bekijken via www.willylustenhouwer.be

Later dit jaar komt er in het omroepgebouw van VBRO een 'Willy Lustenhouwer-salon' waarin de volledige carrière van de artiest zal te zien zijn.

 

DANNY FABRY VERSUS MATHIEU DE BLAUWE !

Op 25 februari 2015 was Danny Fabry te gast bij VBRO voor de opnames van verhalen rond liedjes van de zanger. Deze worden dan op later data uitgezonden in het programma 'Tussendoor In De Lage Landen' (15-16u) met Rudy Meyns. Nu nemen we van alle bezoekende artiesten bij VBRO een aantal foto's. Meestal loopt dat gesmeerd, tot dat presentator Mathieu De Blauwe in de buurt komt... want dan gaat hij om de haverklap om het hoekje komen kijken, zoals bij deze foto. Danny Fabry werd er helemaal vrolijk van en wij... wij namen er een leuke foto van! Lachen is gezond toch ?!

 

PRIJZEN BIJ DE VLEET BIJ VBRO !

Bij VBRO drinken we graag een geurig bakje koffie en zelfs twee of drie per morgen, maar een nieuw Senseo-Latte koffiezet-toestel geven we graag cadeau aan onze luisteraars. In het kader van de "Dolle Donderdagen" was deze week de Westvlaamse Charlotte Peel de winnares. Veel plezier met het koffie zetten Charlotte en wanneer je een 'bakje' doet, denk dan eens aan VBRO!

 

VLAANDEREN SHOWLAND BIJ VBRO !

Sinds 9 februari 2015 heeft VBRO-Radio er een nieuw item bij, namelijk ' Vlaanderen-Showland '. De nieuwste weetjes uit de Vlaamse- en Nederlandse showbizz worden er rond 11u10 door Christof Desmedt voorgesteld in de maandagse aflevering van het programma 'Koffietijd' van Rudy Meyns. Hiermee slaan VBRO en de showsite 'Entertainment-today.be' de handen in elkaar! Welkom Christof bij de VBRO-ploeg!

 

NIEUWE WINNAAR OP DOLLE DONDERDAG BIJ VBRO

In het kader van de 'Dolle Donderdagen' bij VBRO, waarbij mooie prijzen te winnen zijn  via een sms-aktie, was het Fernand Maes uit Roeselare die de eerste winnaar werd van een 'Senseo Twist' koffiezetapparaat. Fernand kwam deze ophalen in het omroepgebouw van VBRO en kon op de foto met VBRO-Presentator Mathieu De Blauwe. Proficiat Fernand! En hou het in het oor want komende weken vallen er nog mooie prijzen te winnen bij je favoriete omroep VBRO !

 

FRIEDA CARON NIEUWE WINNARES BIJ VBRO !

Eind 2014 won Mariëtte Dick uit Zarren nog een flatscreen LCD breedbeeld-TV met de VBRO-SMS wedstrijd. De tweede winnares is Frieda Caron uit Poperinge geworden. Zij mocht in Huis Ter Beurze uit handen van de VBRO-medewerkers de prachtige Flatscreen LCD breedbeeld-TV in ontvangst nemen. Frieda luistert elke dag VBRO en was heel erg blij met haar prachtige prijs. Gefeliciteerd Frieda !

 

ROBERT & RACHEL ZIJN TERUG OP VBRO !

Jaren terug was het echtpaar Robert & Rachel een vaste waarde op VBRO waar ze elke morgen "De Scheurkalender" voor hun rekening namen tijdens de ontbijtshow, tot ze 5 jaar terug vertrokken naar het zonnige Spanje. Nu zijn ze weer in het Vlaamse land en brengen voortaan op donderdag in het programma 'Koffietijd' omstreeks 11u15 hun babbeltje rond de gebeurtenissen van de afgelopen week. Rudy Meyns belt hen wekelijks op. Maar ook de buren Melissande & Gilbert komen af en toe aanschuiven...
Robert & Rachel 'Onder Ons' - donderdagmorgen 11u15 op VBRO

 

DE VBRO-WINTERBAR 1 & 2 WAREN EEN SUCCES !

Afgelopen 13 & 20 december 2014 kon iedere bezoeker en elke luisteraar meegenieten van de super gezellige VBRO-Winterbar in het omroepgebouw 'Huis Ter Beurze' in Brugge. Leuke babbels met de artiesten en uiteraard een kort optreden waren de smaakmakers van de shows. De foto's van de shows zijn te bekijken in het 'Fotoboek' op deze site en die spreken voor zich. Gasten waren: David Vandyck, Jettie Pallettie, De Alpenzusjes, Danny Fabry, Benny Scott, Eveline Cannoot, Filip D'haeze, Laura Lynn, Erik, Sanne & Maartje van Neygen, John Terra, Sacha Brouwers, Rudy Meyns, Herbert Verhaeghe, Stanley Hazes, Guus Bok, Margriet Hermans, Salim Seghers en Lindsay.

 

 

MIEKE STAAT 40 JAAR OP DE PLANKEN !

Afgelopen donderdag 20 november 2014 kwam zangeres Mieke haar 3-dubbele verzamel-CD voorstellen bij VBRO in het programma 'Tussendoor' bij Rudy Meyns. Uit een 100-tal liedjes werden 60 nummers geselecteerd voor de CD. Mieke vertelt honderduit over haar carriere, de mooie momenten, de leuke ontmoetingen en natuurlijk haar liedjes. Ze was alvast ook opgetogen over de honderden foto's die ze te zien kreeg in de wandelgangen bij VBRO. We zien haar wellicht snel terug bij de omroep. Succes Mieke en gefeliciteerd met je verzamelaar !

 

VBRO HIT-CD NUMMER 4 IS UIT !

De nieuwste verzamel-CD 'VBRO Ik luister Nederlandstalig Volume 4' is uit ! Op de dubbelaar staan in totaal 35 Vlaamse- en Nederlandse artiesten met hun nieuwste singles, zoals o.a Swoop, Theodoor, Colinda, Rene Schuurmans, Herbert, Rudy Meyns, Trisha, Grad Damen e.v.a.. Allemaal liedjes die vaker te horen zijn bij VBRO-Radio. VBRO-Volume 4 is te koop in de VBRO-webshop of in de VBRO-Radiowinkel voor 15 euro. Op de foto ziet u Maria Van De Water van Hollandia-Music die het eerste exemplaar overhandigt aan VBRO-zaakvoeder Frederik Thomas.

 

NICK & SIMON OP BEZOEK BIJ VBRO !

Het was ondertussen zo'n jaartje geleden, maar op woensdag 12 november waren ze nog 'ns bij VBRO, de Nederlandse top-artiesten Nick & Simon. Voor een gezellige babbel bij Rudy Meyns in het nieuwe programma 'Tussendoor in de Lage Landen'. De beide Volendammers mochten meteen even poseren in het decor van de 'VBRO-Winterbar' in de benedenzaal van het omroepcentrum Huis Ter Beurze.

  

MARIETTE DICK UIT ZARREN WINT TV-SCHERM BIJ VBRO

Ter gelegenheid van 33 jaar VBRO-Radio gooit de omroep met mooie prijzen. Zo was Mariette Dick uit het West-Vlaamse Zarren de eerste winnares. Ze kreeg uit handen van VBRO-zaakvoerder Frederik Thomas de LG-breedbeeld TV overhandigd in het omroepgebouw 'Huis Ter Beurze'. Presentatoren Mathieu De Blauwe & Rudy Meyns keken toe en zagen dat het goed was! Hou VBRO in het oor want er volgen de komende maanden nog mooie prijzen !

  

FRANS BAUER TE GAST BIJ VBRO !

Op donderdag 6 november kwam de Nederlandse charmezanger Frans Bauer z'n nieuw album "LIEVE SCHAT" voorstellen bij VBRO. Altijd leuk om Frans op bezoek te hebben want dat is altijd lachen en gezelligheid! Frans was op de koffie in de VBRO-programma's 'De Radioclub' en 'Tussendoor'. De foto's van Frans z'n bezoek aan VBRO kan je bekijken in het fotoboek op deze website.

  

LAURA LYNN OP VISITE  BIJ VBRO !

Afgelopen woensdag 22 oktober kwam  Laura Lynn haar nieuwste album 'Jij en Ik' voorstellen bij VBRO. Het werd een prettig weerzien in de VBRO-Radioclub! Na het live gesprek werden er nog interviews opgenomen voor het nieuwe VBRO-programma 'Tussendoor in de Lage Landen' waarin Vlaamse- en Nederlandse artiesten vertellen over hun carriere en toekomstplannen (15 - 16u). De foto's van Laura's bezoek kan je bekijken in het fotoboek op deze website. Succes met "Jij & Ik" Laura !

  

EEN KOMEN EN GAAN VAN ARTIESTEN BIJ VBRO !

Bijna dagelijks komen Vlaamse en Nederlandse artiesten langs bij VBRO om hun nieuwe single of album voor te stellen. Ze doen dat op de middag in de VBRO-Radioclub en in opname voor het programma 'Tussendoor In De Lage Landen'. Zo kwamen onlangs nog Corry Konings, David Vandyck, Lissa Lewis, Frank Smeekens en de Nederlandse popdebutant Guus Bok op interview.

 

JAN SMIT WAS DE HELE MORGEN TE GAST BIJ VBRO !

De Nederlandse topartiest Jan Smit was afgelopen 9 oktober 2014 te gast bij VBRO-Radio in het programma 'Koffietijd' bij Mathieu De Blauwe. Het werd een heel erg vrolijk programma waarin Jan Smit al snel co-presentator werd maar uiteraard ook de nodige tijd kreeg om het te hebben over z'n nieuwste album 'Jij & Ik'. Ook nodigde VBRO twaalf luisteraars uit voor een meet & greet met Jan Smit in het omroepgebouw 'Huis Ter Beurze'. Jan was heel erg opgetogen over de geboden kansen bij VBRO. Dag Jan en tot een volgende.

 

ARTIESTEN EN PERS BIJ VBRO

Afgelopen 1 oktober 2014 werd in het VBRO-Omroepgebouw 'Huis Ter Beurze' de persconferentie georganiseerd van 'Concertevents' waarop de organisator het jaarprogramma voorstelde. Zij organiseren o.a de 'Euroschlagerparade' op 28 februari 2015. Enkele artiesten zoals Willy Sommers, Christof & Lindsay hielden er aan om aanwezig te zijn op de druk bijgewoonde persmeeting. Ook zangeres Hanny-D kwam op dat moment haar nieuw album voorstellen in de VBRO-Radioclub. Voorzien van hapjes en drankjes werd dit meteen de start voor een bruisend najaar bij VBRO!

 

VBRO AL 33 JAAR RADIO IN VLAANDEREN

In 1983 pakte Norbert uit met een programma-reeks voor jeugdig talent, "Joeng geleerd is oed gedoan". Kinderen die een muziek-instrument bespeelden of aardig zongen konden daarin aan bod komen. Het geheel werd gepresenteerd door Willy Lustenhouwer en de kinderen werden, indien nodig, muzikaal begeleid door Paul Broeckx op Hammond. De opnames gebeurden in de feestzaal van Café 'Beter Hier Dan Verder' aan de Baron Ruzettelaan in Assebroek, tegenover de Brugs-Kerkhofstraat. En zo begrijpt u meteen ook beter de naam van het cafe. Op de foto in de VBRO-opnamestudio in Ter Beke, Norbert, Paul Broeckx en Willy Lustenhouwer.
Meer herinneringen vindt u tegenwoordig op de facebook-pagina 'VBRO 33 jaar' (Klik op de knop rechts).

 

VROLIJKE MEIDEN BIJ VBRO

Rudy Meyns geflankeerd door De Alpenzusjes. Ook zij kwamen langs op de VBRO-stand tijdens BUMA NL, het jaarlijkse festival van het Hollandse lied in 's Hertogenbosch (NL). Op dinsdag 28 oktober zijn ze te gast bij Mathieu De Blauwe in "De Radioclub" en komen ze hun nieuwe single en de plannen voor het winterseizoen voorstellen. Rudy Meyns maakt ook opnames met hen voor een gloednieuw artiesten-programma op VBRO.

 

VBRO AL 33 JAAR RADIO IN VLAANDEREN

Uit de prille begin-periode in de Alphonse de Baeckestraat 25 in Sint-Michiels. Stichter Norbert heeft de Vlaamse vedette Erik Marijsse op interview in de studio.
Let op de traditonele Technics SL-1200 draaitafels (nog steeds de norm) en cassettedecks van hetzelfde merk.  Achter beide heren is een stukje zichtbaar van de Soundcraft-mengtafel-in-flightcase die korte tijd later volwaardig in gebruik werd genomen. Later tonen we die evolutie. 
Op onze facebook pagina, VBRO 33 jaar, kunnen luisteraars en medewerkers die herinneringen uit de afgelopen 33 jaren willen delen, terecht met anekdotes, foto's, drukwerk, reclame, filmpjes...
Persoonlijke discussies en visies horen er echter niet thuis en zullen gemodereerd worden. Gelieve U dan ook aan het onderwerp van de facebookpagina in de breedste zin te houden.

 

NIEUW BOEK VOOR GIDO VAN IMSCHOOT

Nee, hij is lang niet aan z'n proefstuk toe, onze Gido Van Imschoot, maar het blijft toch altijd een heuglijke gebeurtenis als onze VBRO-Maître-Sommelier een nieuw boek voorstelt. Op vrijdag 19 september werd "Koken met Trappistenbier" officieel gepresenteerd in de Hotel- en Toerismeschool Spermalie, waaraan Gido sinds lang verbonden is. Trappistenbier zult U denken? Inderdaad, dit is een figuurlijk zijsprongetje voor onze vaste radio-sommelier want doorgaans beleeft hij als het ware onophoudelijk wijn. Maar een goede Maîte-Sommelier moet een brede drankenkennis hebben en vandaar deze uitdaging. Het boek brengt je naar zowat 10 abdijen met hun specifieke Trappist, en met daarbij een heerlijke culinaire beleving. Voor de uitwerking van de diverse recepten liet Gido Van Imschoot zich omringen door de chefs Tim Cornille en Carl Delaey, eveneens beiden verbonden aan de Hotelschool Spermalie Brugge. Gido Van Imschoot hoor je intussen ook alweer 10 jaar lang op VBRO met z'n wekelijkse wijnbabbel "Château VBRO". (foto Michel Van Neuville)

 

LINA STEEVENS DEBUTEERT BIJ VBRO!

VBRO ontvangt wekelijks artiesten uit Vlaanderen en Nederland en staat klaar voor een duwtje in de rug als het om 'starters' gaat. Onlangs was zo'n debutante te gast bij je favoriete radio: Lina Steevens kwam haar eerste single voorstellen in 'De Radioclub', het populaire middagprogramma van de VBRO mét verzoek-service.

 

'SNELLE 10' KLEURT VBRO VLAAMS !

Om het uur hoor je bij VBRO één van de tien absolute tophits uit Vlaanderen. De 'Snelle 10' is zowat de actuele lijst Vlaamse toppers die je terugvindt in de VBRO-TOP30. Deze laatste is dan weer de enige échte Nederlandstalige hitparade die in Vlaanderen in de ether gaat want ze brengt natuurlijk ook de Nederlandse hits van het moment op de radio. De VBRO-TOP30 is er op vrijdag in de avondspits, live van 16 tot 18u., met Mathieu De Blauwe (foto) en in non stop-versie op zaterdagnamiddag. En zoals gezegd, één van onze 'Snelle 10' komt dus om het uur langs! Daar hoef je dus nooit lang op te wachten.

 

ANDREI LUGOVSKI IN DE VBRO-RADIOWINKEL

Afgelopen 9 juli 2014 was de Vlaamse zanger Andrei Lugovski op interview bij Mathieu De Blauwe in de VBRO-Radioclub. En natuurlijk liep Andrei ook even de VBRO-Radiowinkel binnen. Je ziet hem hier met 'Gerard van VBRO' in onze winkel, open op woensdag en vrijdag. En het petje, het paste hem !

 

VBRO AL 33 JAAR RADIO IN VLAANDEREN

Het VBRO-avontuur begon allemaal in 1981 en ondertussen zijn we 33 jaar jong. In die jaren zijn er heel wat namen en lokaties de revue gepasseerd. Van het 'huisje' in St-Michiels Brugge en het Boudewijnpark, de 'villa' in St-Kruis Brugge tot de stadshoeve en het huidige pand 'Huis Ter Beurze' in het hartje van de Breydelstad. In de loop van die jaren zijn er massa's foto's genomen van medewerkers in de radio-omgeving. Hier ziet u Hans Groeninghe, Jan Van Eyck en Erik De Boodt anno 1984 in de studio naast het Dolfinarium van het Boudewijnpark.

 

RUDY MEYNS VAN VBRO HEEFT NIEUWE SINGEL UIT !

Het is een eind geleden maar nu is het zo ver. VBRO-presentator en zanger Rudy Meyns heeft een nieuwe singel uit met de zeer duidelijke titel 'EEN MOND VOL TANDEN'. "Ik had echt zin om nog es iets moois te maken" zegt Rudy. Voor de productie is hij teruggegaan naar de producer die destijds z'n 2 hits maakte. In 1994 & 95 stond hij in de Vlaamse top 10 met 'Ik wil niet dat jij m'n tranen ziet' en 'Ritme van de regen'. Filip Martens (Phil Sterman) maakte een sterk arrangement en Rudy schreef zelf de tekst. Het is een ludiek nummer geworden met 4 strofen die telkens een apart verhaal zijn. Het loopt telkens slecht af en de persoon staat 'Met een mond vol tanden'... Het nieuwe zomerse nummer is de voorloper van een verzamel-CD met alle liedjes van de afgelopen jaren. Het album zal 'Voor jou verzameld' heten en is er wellicht eind augustus '14. Deze zal ook te koop zijn in de VBRO-Radiowinkel.

 

DE VBRO-RADIOWINKEL OP WOENSDAG & VRIJDAG !

Loop gerust op woensdag of vrijdag eens binnen in de VBRO-Radiowinkel waar je telkens weer je favoriete Nederlandstalige CD's kan aanschaffen. Er is wekelijks nieuw werk voorhanden. Gerard is je gastheer en toont je graag het ruime aanbod aan de voordeligste prijs! Tevens kan je er de bekende VBRO-items kopen zoals de VBRO-koffiekopjes, VBRO-koffie-mokken, de VBRO-paraplu, de VBRO-T-shirt en sweaters. De VBRO-Radiowinkel is open op woensdag van 10 tot 17 u en op vrijdag van 10 tot 15 u in de Vlamingstraat 35 in hartje Brugge !

 

ARTIESTEN-GALERIE IN VBRO-OMROEPCENTRUM !

Sinds kort werd de bovenverdieping van het VBRO-Omroepcentrum 'Huis Ter Beurze'  verrijkt met een heuse 'Artiesten-galerie' van het Nederlandstalige lied. Prachtige zwart-wit foto's van zowat alle artiesten van vroeger en nu uit Vlaanderen en Nederland hangen er te kijk. Hiervoor konden we rekenen op de medewerking van o.a Tony Alberti (zus van Willeke), Will Ferdy, Norbert en Erik Van Neygen. Ook uit het VBRO-archief en uit de nalatenschap van wijlen Willy Lustenhouwer kwamen heel wat mooie beelden.

 

EEN KOMEN EN GAAN VAN ARTIESTEN BIJ VBRO

Tijdens de afgelopen maanden kwamen reeds méér dan 50 artiesten uit Vlaanderen en Nederland op bezoek bij VBRO. Mathieu De Blauwe ontvangt de gasten met flair in Studio 1 voor een babbel, live op antenne, terwijl Gerard zorgt voor de koffie. Veel nieuw talent komt hun nieuw werk voorstellen maar ook gevestigde namen zijn present voor een interview. Zo mochten we onlangs nog Dennie Christian ontvangen. Elke artiest, bekend of minder bekend, is vol lof over de ontvangst, het interview, het omroepgebouw en de geboden kansen bij VBRO. Meer foto's van bezoekende artiesten kan je terugvinden op deze site onder 'Fotoboek'.

 

Advertentie
Advertentie

 

 

Wedstrijd

Klik op de foto om mee te doen aan de wedstrijd!

 
  

Advertentie

 

Presentatie

Nu: 15:00 tot 16:00

GEZELLIGE MUZIEK

VBRO Album van de Week
Django Wagner
Mijn Muziek, Mijn Passie
Volg VBRO op :
 
 
Bruxelles BE NL Image Banner 160 x 600

 

  
 

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
© 2015 VBRO · Huis Ter Beurze · Vlamingstraat 35 · 8000 Brugge · T. +32 50 33 33 83 · F. +32 50 34 76 31
Ontworpen en ontwikkeld door MPS.