VBRO

Trotsplaat drie weken terug

Nina Butera houdt met ‘Dat Gevoel’ de summer vibes nog even in het land!

Met haar nieuwste single ‘Dat Gevoel’ keert Nina terug naar de jaren 80. Net zoals The Weekend, Dua Lipa, Doja Cat en vele anderen, grijpt ook Nina terug naar de sound van toen. Een tijd van catchy deuntjes die een instant happiness gevoel triggeren. De titel werd dus niet zomaar gekozen en beschrijft het zalige gevoel van vlinders in de buik. “Ik was natuurlijk nog niet geboren in de jaren 80, maar ik vind de muziek uit die tijd heel erg leuk en inspirerend. Daarom wou ik graag eens 80’s-nummer maken. Ik hou van variatie en op deze manier wil ik laten zien wat ik nog allemaal in mijn mars heb”, zegt Nina.

De tandem Butera-Severs begint stilaan een gekend begrip te worden in Vlaanderen. Zo schreef Nina haar succesvolle single ‘Van Vooraf Aan’ samen met haar producer Christophe Severs.
Geniet alvast mee van de feel good-clip die ze maakten.

Trotsplaat