GIF89a Trotsplaat drie weken terug – VBRO
VBRO

Trotsplaat drie weken terug

Deze week de Trotsplaat bij de VBRO: Corina met haar nieuwe single “Onze liefde leeft”. Het liedje is een verhaal over blijvende liefde en  straalt hoop, warmte en kracht uit. De single is ook de voorloper van het komende full album dat de titel “Genieten van het leven” meekrijgt en later dit jaar uitkomt.

Corina zong in de eerste lockdown-periode nog “We blijven beter binnen” als vriendelijke aansporing voor de Vlaamse bevolking om zich aan de inperkende regels te houden, vandaag jammergenoeg nog steeds actueel. En dat was dan weer een nieuwe tekst op het liedje “Genieten van het leven”, de single die exact één jaar geleden uitkwam en een geweldige radio-hit werd bij de VBRO.

Voor haar nieuwe single schreef Corina overigens zelf de Nederlandse tekst. Voor het arrangement, de opnames en ook de mix zorgde uiteraard manlief Peter Keereman in zijn eigen studio.

 

Trotsplaat : Robin Topper / Geef Mij Nog Een Kans

Robin Topper / Geef mij nog een kans

Trotsplaat: Robin Topper / Geef Mij Nog Een Kans

Robin Topper / Geef mij nog een kans