VBRO

Nespresso opent een nieuwe Boutique in Brugge

Nespresso blijft investeren in netwerk van Belgische verkooppunten, deze keer in hartje Brugge.

 

Na het succes van de Brugse pop-up die drie jaar geleden werd geopend, investeert Nespresso opnieuw op lange termijn in zijn Belgisch netwerk met de opening van een ruime nieuwe Boutique in de Steenstraat, nummer 36.

 

Deze nieuwe Boutique is ontworpen als een echte leefwereld en biedt het volledige gamma van Nespresso-diensten aan. Daarnaast is de Boutique ook in vele opzichten innovatief. Zodra ze aankomen, worden klanten verwelkomd door een Coffee Specialist. De verkoop is mobiel en laat de bezoeker toe om door de verschillende specialiteiten, de verschillende aromatische tonen en de verschillende intensiteiten van koffie te worden geleid door een winkelervaring die volledig op maat gemaakt is. Zodra de Covid-maatregelen het toelaten, kunnen bezoekers ook koffie in al zijn aspecten ontdekken door middel van degustaties.

 

Deze nieuwe Boutique opening ligt ook in het verlengde van de duurzame initiatieven van Nespresso. De Boutique, die werkt met 100% hernieuwbare energie, geniet van een recyclingruimte waar klanten hun gebruikte capsules kunnen deponeren. Zo toont een leuk en intelligent apparaat via een scherm aan klanten wat het totale gewicht is van de gedeponeerde capsules en vooral heel concreet hoe hun capsules hergebruikt zullen worden. Zo worden ze bijvoorbeeld getransformeerd van aluminium tot nieuwe voorwerpen (bijvoorbeeld een Caran d’Ache balpen of een dunschiller), wordt de energie hergebruikt voor alledaags gebruik (bijvoorbeeld het opladen van een smartphone), etc.

 

Oliver Perquy, CEO van Nespresso in België en Luxemburg: “Ondanks de onzekere situatie als gevolg van Covid, bewijst deze investering dat we veel vertrouwen hebben in de toekomst van onze activiteiten in België. Deze nieuwe Boutique in Brugge maakt deel uit van de toegankelijkheidsstrategie die we altijd hebben gehad. We willen blijven innoveren om zo dicht mogelijk bij onze klanten te blijven om hen de beste ervaring te bieden en dit op een zo gemakkelijk mogelijke manier. Deze Boutique voegt zich dan ook bij de zeven andere die reeds over het hele land zijn geopend, naast ons sterke onlineplatform en customer center.”

 

Ook de stad Brugge is verheugd om Nespresso te verwelkomen. Pablo Annys, schepen van sociale zaken, werk en ondernemen: “Het is heel bemoedigend om te zien dat nieuwe bedrijven zich nog duurzamer vestigen en investeren in onze stad. We verwelkomen dan ook deze nieuwe Nespresso Boutique, die past binnen ons project om commerciële activiteiten in Brugge te promoten. “

 

Deze opening vlak voor de kerstvakantie is het perfecte moment om uzelf en uw dierbaren te verwennen met onvergetelijke koffie-ervaringen.

Trotsplaat

Trotsplaat