VBRO

Trotsplaat twee weken terug

Voor de Trotspaat van Week 1 van 2021 komen we terecht bij Tinus Hoekstra, met zijn nieuwe single “Zoals ik vroeger deed”. Trouwens, niet één maar twee nummers staan er op zijn nieuwe single! Naast de titelsong “Zoals ik vroeger deed” heeft Femke Reuvers op dezelfde melodie-lijn ook de tekst geschreven van de bonustrack.  “Onze kleine”.  Tinus had zelf al een idee waar het liedje over moest gaan. Die ingrediënten heeft Femke Reuvers perfect weten te verwoorden in “Zoals ik vroeger deed”. Over z’n nieuwe single zegt hij het volgende: “Normaal gesproken breng ik vlotte liedjes uit, maar een beetje variatie kan ook geen kwaad. Omdat mijn vriendin Tessa zwanger was en eind december ons eerste kindje geboren werd, twijfelde ik of ik daar een liedje over moest laten maken.  Producer Frank Verkooyen wist me te overtuigen om het nummer als bonustrack toe te voegen”. Ondanks dat we momenteel in een vreemde tijd leven vindt Tinus het belangrijk om in the picture te blijven. Hij hoopt dat beide tracks gedraaid worden bij de Nederlandstalige radiostations en natuurlijk veelvuldig gestreamd worden op Spotify. Deze week onze VBRO-Trotsplaat!

 

Trotsplaat

Trotsplaat