VBRO

Trotsplaat vorige week

Voor Danny Fabry is het jaar 2021 meteen goed van start gegaan. “Na een rampzalig 2020 wens ik jullie allemaal een super 2021, een jaar zonder Corona“, zo laat de zanger ons weten. Wat Danny Fabry betreft, zal 2021 een supergoed jaar worden, ook op muzikaal vlak. “Jullie houden van muziek en ik hou van zingen, dus begin ik het nieuwe jaar met volle moed én een nieuwe single, namelijk “Ogen Vol Vuur”. Op aanvraag van alle lieve fans bracht Danny het liedje opnieuw uit en met een knipoog naar Valentijn werd het officieel losgelaten vorige vrijdag 8 januari.

Voor Danny Fabry is 2021 alvast een speciaal jaar want dit jaar viert hij namelijk z’n 50 jaar carrière. “Als alles goed verloopt vieren we samen feest op 1 augustus 2021”, zo knipoogt de populaire zanger mysterieus. Als het kan, dan wordt dat ongetwijfeld een Danny Fabry-show uit het boekje.

“Ogen Vol Vuur”, deze week onze VBRO-Trotsplaat!

 

Trotsplaat

Trotsplaat