VBRO

‘An de groend’

Duo 2omTeZien maakt een West-Vlaams lied voor alle professionele en niet-professionele muzikanten.  “An de groend”.

2020, een jaar waarin de wereld gegijzeld wordt door een virus, Covid-19. Alles valt beetje bij beetje weg: lock-down, vrijheid weg, structuur verdwenen, cultuur onbestaand, muzikanten werkloos. De verbondenheid in de chaos, dat is wat zanger Luc laat horen in de single “An de groend“. Vele muzikanten zullen zich hierin herkennen.

Drummer/zanger Luc Deley uit Oostende en Rainer Geretshauser gitarist/zanger uit Brugge, kwamen op het idee om met  Nederlandstalige muziek, in een akoestisch repertoire, een duo te vormen waarbij ze geen enkel genre uit de weg gaan. En zo ontstond het ludieke duo 2omTeZien. De corona-pandemie stond echter voor optredens in de weg en zo ontstond het lied  “An de groend”  zonder al te zwaarwichtig te willen zijn.

Het nummer komt uit op het Pure Entertainment label en wordt aangeboden op alle digitale platforms.

Trotsplaat

Trotsplaat