Luister live!

Geert Naessens

Filip Ghys Kim Dejonghe

NIEUWS/WEER

In 1995 verzorgde Geert Naessens z'n allereerste weerbericht voor VBRO. Frederik Thomas merkte hem op in het Brugsch Handelsblad waarin hij in een streekreportage opgevoerd werd als Assebroeks weer-kenner.

De kennismaking kort daarop resulteerde in de jarenlange samenwerking die er op vandaag is! Toen het nog allemaal per telefoon gebeurde zei Frederik Thomas ooit eens: "Geert is de persoon met wie ik het meeste bel. Meer dan met m'n vrouw. Vertel mij anders eens met wie je in godsnaam zo'n 900 keer per jaar aan de lijn hangt!"

Het officiële VBRO-Weerbericht met Geert Naessens hoor je om de twee uur, ook op zaterdag en zondag. Enkele jaren terug merkte een Brugse journalist van de staatsradio hem op bij VBRO en werd hem gevraagd of hij voor hen wilde werken. Geert ging meteen te rade bij Frederik Thomas en die zag er geen graten in. Onze loyale weerman en kmi-waarnemer eiste wel voor VBRO te kunnen blijven werken, hoewel de staatsjongens dat liever niet zagen verder blijven duren. In de negentiger jaren was Geert ook een tijdje actief als radio-weerman van de Vlaamse kabelradio Flandria. Tegenwoordig biedt hij z'n diensten ook aan de regionale TV-zender Focus/WTV aan. Geert is voorzitter van de Vlaamse Vereniging voor Weerkunde en heeft z'n eigen website die je terugvindt via www.geertnaessens.be.

Luister mee via FM, DAB+ of onze livestream!

Vraag een verzoekje aan: SMS VBRO (spatie) BERICHT naar 6045

© VBRO 2018 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info