VBRO

Annick Segal reageert op vals overlijdensbericht: “dat was verschrikkelijk”

Annick Segal blikt in Dag Allemaal terug op een akelig voorval van enkele jaren geleden. Toen werd Thuis-actrice aangekondigd dat Annick Segal overleden was. Zelfs Peter Van de Veire nam het bericht over op de radio.

“Dat was me wat”, kan de actrice er nu om lachen. “Vooral voor mijn vrienden en familie was dat verschrikkelijk.” Annick Segal stond op dat moment op de set van Thuis en wist meteen waar het bewuste bericht vandaan kwam.

“Een vriendin van m’n dochter had me geïnterviewd voor een studieopdracht en ook een in memoriam van mij geschreven. Die opdracht was enkel voor haar docent bedoeld, maar ik had er niet aan gedacht dat het resultaat online kwam en via het internet kon worden gevonden.”

Annick begon als een zot de hele familie op te bellen om te zeggen dat ze levend en wel was. En dat was nodig: “Er stonden tientallen huilende vrienden en kennissen op mijn voicemail. Ik moet toegeven dat ik het stiekem wel fijn vond om te zien hoe geschokt iedereen was”, grinnikt Annick Segal in Dag Allemaal.

Trotsplaat

Trotsplaat