VBRO

Appartement Natalia te koop

Natalia heeft een opvallend besluit genomen. In tijden dat spaargeld geen cent meer opbrengt en veel mensen in vastgoed proberen te investeren, heeft Natalia besloten om haar optrekje in Antwerpen te verkopen.

Het gaat om haar appartement in de Schildersstraat in Antwerpen, een appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. Natalia bracht er een deel van haar leven als vrijgezel door en heeft alleen maar goede herinneringen aan het pand. En er zijn heel wat bekende mensen die er regelmatig over de vloer kwamen. Dan denken wij vooral aan hartsvriendinnen Anastacia en Nathalie Meskens.

Natalia komt al een hele tijd niet meer in het appartement en heeft besloten om haar optrekje te koop te zetten. Vraagprijs: 375.000 euro, maar daarvoor krijg je een appartement in het centrum van Antwerpen. Pas in 2012 gerenoveerd en uiteraard voorzien van een keuken van het bedrijf waarvoor Natalia de keukens regelmatig aanprijst. De keuken heeft alle noodzakelijke toesten, inclusief een steamer en oven, een ijskast en een inductie kookplaat.

De badkamer bestaat uit een inloopdouche, een lavabo in kastmeubel en een toilet. Het pand heeft eveneens een garage in het gebouw. Heel het appartement is voorzien van een parketvloer en ademt gezelligheid uit.

Trotsplaat

Trotsplaat