VBRO

Bam: Regi en Elke Vanelderen uit elkaar

Ruim één jaar na Koen Wauters en Valerie De Booser zijn deze keer Regi Penxten en Elke Vanelderen die uit elkaar gaan, dat laat Regi op Instagram weten.

“Eenentwintig jaar geleden kruisten onze blikken voor het eerst. Nu, na negen jaar huwelijk, hebben Elke en ik beslist elk onze eigen weg te gaan”, schrijft Regi Penxten op Instagram. Van een verrassing gesproken, helaas een minder leuke verrassing. “We kijken vol liefde terug op onze jaren samen. Er is geen spijt, er is geen nijd. We zijn en blijven vrienden”, benadrukt Regi Penxten.

Regi en Elke trouwden in de lente van 2012. Ver weg van de camera’s gaven de twee hun ja-woord op het gemeentehuis, op zaterdag 2 juni volgde het kerkelijk huwelijk dat trouwens live op JIM werd uitgezonden.

“De belangrijkste rol uit ons leven blijven we samen vervullen: mama en papa zijn van onze twee prachtige dochters. Je zal ons daarom in de toekomst nog altijd samen op restaurant of in een pretpark terug zien. Onze kinderen blijven ons hoogste goed”, gaat Regi Penxten verder.

“We willen dit graag in alle rust kunnen verwerken en zullen geen commentaar of interviews geven. Bedankt om onze privacy te respecteren”, besluit Regi.

13 m.

Trotsplaat

Trotsplaat