VBRO

Bart uit Boer Zkt Vrouw vraagt Céline ten huwelijk

Van een verrassing gesproken, amper een half jaar zijn Bart en Céliné samen. Met dank aan ‘Boer Zkt Vrouw’ dat hen bij elkaar bracht. Dat het klikte tussen Céline en Bart werd al snel duidelijk. De twee wonen al een hele tijd samen en nu is het tijd voor de volgende stap: trouwen. Bart liet er geen gras over groeien en trok onlangs zijn stoute schoenen aan.

“Ik heb Céline ten huwelijk gevraagd toen het net gesneeuwd had” vertelt Bart deze wek in Dag Allemaal. “Hier in de Vlaamse Ardennen boven op een heuveltop”, gaat Bart verder. Hij had zijn zus ingeschakeld om het koppel naar de heuveltop te lokken. Zij was zogezegd door de sneeuwval van de weg geraakt en had zich met de wagen vastgereden. “Bart en ik hadden ons net omgekleed om naar de winkel te gaan, en Bart zei: ‘Kom, we gaan haar vlug uit de modder trekken.’ Ik wilde niet mee omdat we net proper gekleed waren, en ik zei dat hij maar alleen moest gaan”, vertelt Céline deze week in Dag Allemaal.

Dat zag Bart helemaal niet zitten, zijn plan zou in het water vallen. “Op dat moment begon ik te panikeren, want ze móest natuurlijk mee”, lacht Bart. Gelukkig kon Bart zijn partner overtuigen. Op een heuveltop met uitzicht over Petegem ging Bart op één knie. Bart was zo nerveus en emotioneel dat hij de zo vaak geoefende vraag niet kon uitspreken. “Het was een aanzoek zonder veel woorden, maar ik heb niet getwijfeld. Ik weet gewoon dat ons verhaal klopt, ik hoefde niet per se luidkeels ‘ja’ te zeggen”, gaat Céline verder.

Dit jaar trouwen zit er niet in, dat is voor volgend jaar. “Hopelijk eind augustus, begin september 2022. Dan zullen we precies twee jaar samen zijn”, glimlacht de toekomstige bruidegom.

Trotsplaat

Trotsplaat