VBRO

Bert Van Renne brengt single uit samen met dochter June

Deze zomer had Bert Van Renne een zomerhit dankzij zijn samenwerking met Nina Butera. En ook voor zijn nieuwe single ‘Ga met me mee’ werkt Bert (ook bekend als White Bird) samen met een jongedame: June, dochter van Peking Express-winnares Rani T’Kind én van hem zelf.

‘Ga met me mee’ is een prachtig nummer, een lied met een boodschap. Co-ouderschap is niet altijd het meest leuke, zeker niet voor de kinderen. Een voor een kind pijnlijk en moeilijk gegeven dat op een positieve manier gekaderd moet worden. Dat June samen met haar papa zingt is één, dat zij ook nog een prominente rol in de clip speelt én dat haar mama ook haar in de clip opduikt, maakt het verhaal bij dit nummer alleen maar sterker. Rani, June en Bart geven hiermee een prachtig voorbeeld van heel wat gezinnen waarvan het huwelijk in een vechtscheiding geëindigd is.

Rani is opgetogen over de manier waarop zij en Bert met het co-ouderschap omgaan. “June is het prachtige resultaat van een co-ouderschap relatie. Een relatie waarin haar ouders alles in het werk stellen om met elkaar om te gaan, te glimlachen en te doen wat best lijkt. Ik wil zeker niet veralgemenen. Neen, ik hoop dat anderen, die zich in een vergelijkbare situatie bevinden, zien dat de beste optie een beschaafde relatie is. Een relatie tussen een moeder en een vader die elkaar waarschijnlijk vaak misverstaan. Die steeds bijleren en er hun prioriteit van maken om alle vroegere geschillen en bitterheid opzij te zetten”, weet Rani.

“Ik zie de voordelen van het omgaan met mijn vroegere partner. Niemand moet ons dwingen om vrienden te zijn, want dat zijn we niet. En het conclusie van onze keuze om samen te werken is te zien in ons vrolijk dochtertje. Vandaar dit prachtige nummer over gemis en vertrouwen. Over vermoeidheid als alleenstaande ouder en de oneindige twijfels. Want je staat er elke dag wel een beetje alleen voor, dit alles in het mooiste belang van je kind”, besluit Rani.

De single ‘Ga met met mee’ is vanaf vrijdag beschikbaar, maar wij mogen de clip nu al met jullie delen.

https://www.youtube.com/watch?v=Dt7z9U57ZGA

Trotsplaat

Trotsplaat