VBRO

Bezoekcijfers van Showbizz-Site in 2020 verdubbeld

Wat wij het afgelopen jaar hebben meegemaakt, valt amper te geloven. En dan hebben wij het niet over de coronacrisis, wel over de bezoekcijfers van de Showbizz-Site. Tijdens het jaar 2019 braken wij al onze vroegere records en dat deden wij dit jaar nog eens over. Met ruim 8,4 miljoen bezoekers was 2019 een topjaar voor de Showbizz-Site, nu al hebben wij in 2020 al meer dan 17 miljoen bezoekers mogen registreren. En de teller gaat elke minuut de hoogte in. De kans is groot dat we dit jaar zelfs nog de kaap van 18 miljoen bezoekers zullen halen en daarvoor zijn wij dankbaar.

Niet alleen onze bezoekers dragen bij tot dat succes, ook al onze showbizzcontacten spelen een belangrijke rol in de groei van deze website. Uiteraard zijn er ook de medewerkers van de Showbizz-Site. Vaak start er rond 4 uur ’s morgens iemand met de activiteiten, regelmatig is er ook om middernacht nog wel iemand actief om nieuws in te geven, foto’s online te zetten of de episodegids aan te vullen.

Momenteel werken wij trouwens aan twee versies van de Showbizz-Site. Zo staat de nieuwe site al ruim een jaar in de steigers. Momenteel zijn we alle foto’s, video’s en berichten aan het overzetten naar een nieuwe omgeving. Alle 15.400 fotoreeksen worden manueel terug ingegeven door een kleine groep medewerkers. Dat is een dikke 500 uur werk, wij weten de komende maand(en) wat te doen.

We hopen in het voorjaar van 2021 de nieuwe website te lanceren. Daarop staan nieuws, foto’s, video én televisie-inhouden centraal. Heel wat bestaande items verdwijnen van de site. Zo zijn we ondertussen al met de wedstrijden gestopt en ook bepaalde andere items verdwijnen. Maar geen nood, in ruil krijgen de bezoekers een gebruiksvriendelijke website. Er zal veel minder geklikt moeten worden op de site. Alle foto’s van een evenement komen bijvoorbeeld op één pagina te staan. Onze voorpagina zal oneindig lang zijn zodat je ook makkelijker het nieuws van gisteren, eergisteren en zelfs vorige week of maand kan bekijken. Ja, jullie gaan de nieuwe site zeker appreciëren, daar zijn wij al een tijdje van overtuigd. Om nog maar te zwijgen van het nieuwsaanbod dat in de toekomst serieus zal uitgebreid worden.

Showbizzsite.be zal ook in 2021 in de gaten gehouden worden, wij hebben nu al zin in het nieuwe jaar!

Trotsplaat

Trotsplaat