VBRO

Bob Savenberg: “Natalia heeft mij de ogen geopend”

Bob Savenberg en Natalia dat zijn twee handen op één buik. De voormalige drummer van Clouseau evolueerde als manager van de Kempische diva tot één van haar beste vrienden. In Story praat Bob Savenberg openhartig over hun unieke vriendschap ter ere van Natalia’s 40ste verjaardag.

“Ze is ronduit een supervriendin, laat ons zeggen dat we twee handen op één buik zijn. Ze staat altijd voor me klaar – en ik voor haar. Natalia en ik, wij zorgen voor elkaar”, vertelt Bob in Story.

Bob Savenberg heeft haar hele parcours van nabij gevolgd. “Ik heb haar zien groeien als artieste, maar ook als mens. Ze heeft heel hard aan zichzelf gewerkt en het resultaat is een heel bijzondere dame met een groot empathisch vermogen.”

De voormalige manager van Natalia heeft ook zélf veel geleerd van zijn poulain. “Ze heeft mij ooit he boek Relativeren Kan Je Leren in mijn handen geduwd. Daarmee heeft ze mij de ogen geopend, want onder haar impuls ben ik ook aan mezelf beginnen te werken. Daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor”, benadrukt Bob Savenberg in Story.

Trotsplaat

Trotsplaat