VBRO

Christoff: “je mag niet in die negatieve spiraal blijven hangen”

Christoff heeft nooit verstopt dat hij diepgelovig is. In deze tijden van crisis vindt de zanger troost bij zijn geloof. “Door mijn geloof ben ik eigenlijk altijd dankbaar, voor alles is er een reden. Maar helaas krijg ik spiritueel niet overal een antwoord op”, geeft Christoff toe bij Radio 2.

Toch meent de zanger dat het belangrijk is die negativiteit om te draaien naar iets positiefs. “Ik bid heel veel en heb ook het volste vertrouwen dat alles terug goed komt. Ik brand ook kaarsjes thuis en praat ook regelmatig met hierboven. Dat zorgt misschien dat je ook veel dankbaarder bent”, verduidelijkt Christoff bij Radio 2.

Dankzij de coronacrisis is Christoff ook weer van de kleine dingen des levens gaan genieten: “koken, thuis zijn, wandelen, fietsen, … Ik heb dat eigenlijk ook echt moeten leren, want ik was nooit thuis”, geeft Christoff toe.

“We kunnen nu ook dingen doen waar we anders nooit tijd voor hebben. Zoals in de natuur gaan wandelen. Ineens lijkt de streek waar ik woon ook zoveel anders en mooier. Door te wandelen ontdek ik nu meer”, aldus de zanger die waarschuwt dat al te veel mensen in die negatieve spiraal van corona blijven hangen.

Trotsplaat

Trotsplaat