GIF89a De Planckaerts boos om kritiek op Shana – VBRO
VBRO

De Planckaerts boos om kritiek op Shana

Shana en Junior Planckaert hebben al heel wat kritiek op de sociale media moeten slikken. De kijkers hebben zo hun bedenkingen over Shana, het nieuwe lief van Junior Planckaert. Nochtans is er niets mis met Shana. Dat zij vanuit Vilvoorde naar het kasteel van de Planckaerts reist om bij haar vriendje te zijn, dan betekent dat zij het mensen. Het is duidelijk dat de twee heel wat verschillen hebben, maar een goed koppel is een koppel dat elkaars gebreken aanvult zei een wijze leraar ooit eens voor de klas.

De reacties op de sociale media nadat Junior zijn vriendin aan de rest van de familie voorstelde waren niet echt mals. “Junior gaat toch een betere keus moeten maken geen vlam”, is één van de honderden reacties. ” Rare verschijning, en niet op haar mond gevallen, te dominant voor Junior”, denkt iemand anders dan weer te weten. “Hoe waren jullie toen je de eerste keer voor de leeuwen gegooid werden? Die Planckaerts is geen doorsnee familie he. Ze krijgt daar het eerste uur al azijn te drinken. Het is Junior dat zich goed moet voelen bij het meisje. Niet de kijkers”, reageert één van de mannelijker kijkers. “Wat Junior zijn lief betreft, ook niet mijn keuze, vind ze ook niet passend in de familie. Maar het is niet onze keuze, en eigenlijk wie zijn wij om in 10 minuten een oordeel te vellen”, besluit een andere kijker.

En zo is dat. Shana en Junior hebben een klik en dat zij gelukkig zijn, dat is het enige belangrijke. Gelukkig komt Shana in een warm nest terecht en kan zij op de onvoorwaardelijke steun van de hele familie Planckaert rekenen. In Dag Allemaal reageert Christa dan ook teleurgesteld. “Dat mensen na een paar minuten op tv al een oordeel vellen! Ik begrijp dat niet. Ieder zijn goesting, als die mensen negatief willen doen, moeten zij dat weten, dat is hun probleem! Junior en Shana zijn gelukkig en wij zien dat meisje graag, da’s al wat telt.”

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.