VBRO

De vertwijfeling slaat soms toe bij Sabien Tiels

U kent het gevoel ongetwijfeld ook, met alle corona-gerelateerde maatregelen en aanpassingen. Hoe moet het nu verder eigenlijk? Allicht ga je hierover in gesprek met je partner, boezemvriend of hartsvriendin, maar wat als die het ook even niet meer weet?
Dat was het uitgangspunt voor de song ‘Als jij het niet meer weet’ die Sabien Tiels en Niko Westelinck samen schreven en die vrijdag 16 oktober verschijnt op alle gebruikelijke sites.

Sabien Tiels moeten we u niet meer voorstellen. Ze heeft een rijke geschiedenis als zangeres en songschrijfster, ondertussen al ongeveer 25 jaar. Sinds een paar jaar is ze niet meer uit de hitparades weg te denken. Haar recente single ‘Reizen in mijn hoofd’ heeft een nominatie voor de Loftrompetten, zowel voor de categorie Beste Song als Beste Videoclip.

Songs schrijven kan ze als de beste, alleen of in samenwerking met andere toppers, zoals dit keer met Niko Westelinck. Niko is een multi-instrumentalist, songwriter, producer, zanger en artiest. Hij schrijft en producet succesvolle popnummers voor vele anderen, in Vlaanderen maar evengoed in het buitenland, voor Franse, Engelse, Portugese en zelfs Aziatische popartiesten.

Sabien en Niko kennen elkaar al heel lang, maar pas nu – de sterren zaten goed – hebben ze beslist om samen een nummer te schrijven en zingen. Deze nieuwe single, in een productie van Niko, steekt een hart onder de riem van iedereen die het moeilijk heeft. “Laat de golven, maar tekeer gaan, we slaan er ons wel door”.

Het nummer heet ‘Als jij het niet meer weet’. Omdat iedereen het ooit wel eens niet meer weet

Trotsplaat

Trotsplaat