VBRO

Denzel en Aleksandra uit Love Island uit elkaar: ‘wij passen niet samen’

Amper een week na de finale van de tweede editie van ‘Love Island’, maken de winnaars van de eerste editie bekend dat zij uit elkaar zijn. Aleksandra Jakobczyk en Denzel Slager werden tijdens het eerste seizoen van ‘Love Island’ aan elkaar gekoppeld en waren het grootste deel van die periode gelukkig.

“Met pijn in mijn hart wil ik jullie via deze weg laten weten dat Aleksandra & ik besloten hebben om uit elkaar te gaan”, schrijft Denzel op Instagram. “Wij hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt maar zijn er toch over uit dat het beter is dat we beide ons eigen kant op gaan. Ik hoop dat jullie mij m’n tijd even gunnen dit te verwerken”, besluit Denzel.

Ook Alexandra richtte zich op Instagram tot haar volgers. “Lieve Instavrienden, met pijn in mijn hart moet ik meedelen dat ik en Denzel hebben besloten om niet verder te gaan met onze relatie. Wetende dat wij hiermee velen teleurstellen… wij zijn zelf ook teleurgesteld, maar we zijn tot de conclusie gekomen dat wij niet samen passen. IK wil binnenkort hier zeker meer over vertellen, maar voor even hoop ik op jullie begrip dat ik hier niet veel over wil praten.”, schrijft Aleksandra. “Wij gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie of erge dingen die er gebeurd zijn”, besluit Aleksandra.

De twee krijgen via hun sociale media alleen maar positieve reacties en dat doet hen deugd.

Trotsplaat

Trotsplaat