VBRO

Familie-actrice onthult: “we waren in paniek”

Ini Massez zien we sinds kort terug aan het werk in Familie waar ze haar comeback maakte als ‘Viv’. De 45-jarige actrice geeft toe dat haar terugkeer naar Familie een lichtpuntje was in een moeilijk jaar.

In het voorjaar zorgde de eerste lockdown nog voor wat onverwachte rust. “Er kon niks meer, maar er móest ook effe niets meer”, vertelt Ini in Dag Allemaal. “Ik schrok ervan dat ik dat als een opluchting ervoer;”

Soms was het wel pittig in huis, maar het gezin groeide toch dichter naar elkaar toe door de coronacrisis. “Pas na een tijd kwam het besef dat de lockdown ook gevolgen zou hebben voor mijn job en ons inkomen. Op professioneel vlak werd 2020 een rampjaar”, geeft Ini Massez toe.

Ook voor 2021 staat het grootste deel van haar agenda enkel met potlood ingevuld. “Geen werk wil ook zeggen: geen inkomsten. Wij hebben corona serieus in onze portemonnee gevoeld en onszelf een paar keer in paniek afgevraagd: ‘Hoe gaan we dat financieel redden?’”

Uiteindelijk moest het koppel hun spaarpotje aanspreken en er het beste van te maken. “Zoals iedereen, zeker?” haalt Ini Massez de schouders op. De actrice probeert alvast positief te blijven: “je moet erop vertrouwen dat het allemaal goed komt. Ik geloof dat 2021 echt een magisch jaar wordt.”

Trotsplaat

Trotsplaat