VBRO

Frances Lefebure lanceert tweede wintercollectie

Frances Lefebure: actrice, presentatrice en grote glimlach. Met een liefde voor kleren die je dag kleuren, ontwierp ze met Bel&Bo afgelopen lente haar allereerste capsule collectie: frances by Bel&Bo. Een overweldigende appreciatie volgde en in amper een week tijd was alles uitverkocht.

Met het proefstuk achter de kiezen en nog lang niet uitgeputte inspiratie kon een vervolg niet uitblijven en vandaag is het eindelijk zover: Frances Lefebure lanceert haar tweede collectie ‘frances by Bel&Bo’. Wat ons opvalt zijn de zachte en tegelijkertijd ook warme kleuren, lief met een stoer randje en flatterende silhouetten voor élke vrouw. De trends ingeduffeld in een Frances jasje.

‘Ik ben zo dankbaar en fier op de grote appreciatie voor mijn eerste collectie. Vol goesting heb ik mij nu gesmeten in de sfeer van vallende bladeren en dampende koppen thee. Dit is zo mijn seizoen! Allerminst druilerig, maar gezelligheid en samenzijn op z’n best. Nog voor de vraag goed en wel gesteld was: had de nieuwe collectie in mijn hoofd al vorm gekregen. Na de eerste fijne samenwerking zijn we nu nog beter op elkaar ingespeeld. En dat voel ik: elk stuk maakt mij zó ongelofelijk enthousiast!’, aldus Frances Lefebure.

Gezien de overrompeling bij de eerste collectie is de boodschap: wees er snel bij. Vanaf nu te koop!

Trotsplaat

Trotsplaat