VBRO

Gert Late Night viert feest

Het is vanavond feest op de Evanna. De reden? Gert en James vieren het einde van het achtste seizoen van ‘Gert Late Night’, bovendien is het vanavond de 200ste aflevering. En daar hoort drank, taart en nog veel meer bij. Het presentatieduo blikt vanavond terug op de vorige 199 afleveringen en heeft enkele speciale gasten op de boot. Eén van hen is Sam Gooris.

Het was voor Gert Verhulst en James Cooke een deugddoend seizoen, want het duo mocht thuis gaan slapen en dat bezorgde hen naar eigen zeggen langere nachten. Het ging er héél anders aan toe dan tijdens het eerste seizoen. Het duo geeft toe dat het toen soms echt wel de spuigaten uitliep. Vooral het drankgebruik was overdreven. “Ik denk dat ik tegen de vrijdag bijna in een coma lag,” vertelde Gert Verhulst in Humo. “Ik moet er nu wel bij zeggen: die eerste weken van dat eerste seizoen waren we overenthousiast in alles”, aldus Gert. En James gaat daarin mee: “We hadden heel erg het gevoel dat we onze gasten de week van hun leven moesten geven. We lagen nooit voor drie uur in ons bed.”

Dat zal ook vanavond niet het geval zijn, het feestje van Gert Verhulst en James Cooke begint rond 21.30 uur en is om 23 uur weer ten einde.

Trotsplaat

Trotsplaat