VBRO

Gert Verhulst vroeg Ellen dronken en per ongeluk te huwelijk

Verrassing van formaat: Gert Verhulst was afgelopen week te zien in het programma ‘Rooijakkers over de vloer’, het programma van de Nederlandse presentator Art Rooijakkers. Die kwam met een ploeg bij Gert thuis langs en stelde de baas van Studio 100 onder andere de vraag of er wat veranderd was sinds hij getrouwd was. “Het is op zich niet anders en wij woonden al samen en alles is hetzelfde gebleven”, reageerde Gert op typische manier. Waarom zijn wij eigenlijk getrouwd?”, vraagt Gert zich af. Dat lijkt hij zich niet meer te herinneren, Ellen gelukkig wel: “Omdat jou dat wou”, reageert de vrouw van Gert. “Dus jij bent getrouwd om mij een plezier te doen”, lacht Gert.

En dan komt er een onthulling over hoe Gert zijn grote liefde Ellen ten huwelijk heeft gevraagd. “Heel zat”, lacht Ellen. “Dat was eigenlijk geen echt aanzoek, maar dat werd eigenlijk helemaal verkeerd geïnterpreteerd”, haakt Gert Verhulst in. “Ik zeg: ‘wat als we eens zouden trouwens, ooit?’. Maar die ooit zei ik er dus niet bij. En ineens begon heel het gezelschap enthousiast te reageren. ‘Ja, een huwelijk, een huwelijksaanzoek. En ik was zelf helemaal verrast. Maar bon, ik heb er geen spijt van, maar het was helemaal niet de bedoeling om dat op dat moment te doen. “

“Het is een héél mooie dag geweest, héél fijn geweest. We hebben het heel klein gehouden, én geheim gehouden”, reageert een meer dan tevreden mevrouw Verhulst.

Trotsplaat

Trotsplaat