VBRO

Herman Brusselmans doet verontrustende uitspraak: “ik zit niet lekker in mijn vel”

Herman Brusselmans geeft in Dag Allemaal toe dat hij zich al enkele maanden niet goed voelt. “Ik loop met een gewicht op mijn schouders,” klinkt het bij de 63-jarige auteur.

“Misschien heeft dat te maken met mijn leeftijd, het besef dat ik steeds dichter bij de dood sta. Of met corona. Ik zit echt niet lekker in mijn vel,” klinkt het ongerust bij Brusselmans, die toegeeft dat hij niet meteen een aanwijsbare oorzaak vindt voor zijn ongemak.

“Mijn carrière loopt goed, ik heb een fantastische relatie, een mooi huis… En toch voel ik mij verkrampt. Ik ben nooit echt ontspannen, en dat duurt al enkele maanden,” getuigt de schrijver.

Herman Brusselmans onthult dat het niet vergelijkbaar is met de angstgevoelens en paniekaanvallen waarmee hij in de jaren tachtig en negentig kampte. “Deze keer heb ik fysiek geen last. Nu zit er iets in mijn geest dat mij in een verkrampte toestand brengt, en het meest verontrustende is dat ik niet weet wat het is,” klinkt het ongerust bij Herman Brusselmans in Dag Allemaal.

Trotsplaat

Trotsplaat