VBRO

Hier zijn de fans van Familie niet blij mee: Robyn verdwijnt definitief

Vorige week dook Robyn terug op in ‘Familie’ en daar waren de fans dolblij mee. Helaas is hun geluk van korte duur, deze week vertelt actrice Jits Van Belle dat de comeback van Robyn slechts tijdelijk is.

Robyn was een hele tijd niet in de soap te zien, dat had te maken met het feit dat Jits Van Belle voor langere tijd in het theater actief was. Na haar terugkeer op de set kreeg de actrice niet alleen te horen dat het huwelijksfeest van haar tv-moeder Jenny omwille van corona geschrapt was, maar ook dat zij niet mocht blijven. “Mijn terugkeer was heel dubbel, want ze hebben me – heel correct, dat wel – op de hoogte gebracht dat Robyn niet zou blijven. Mijn comeback is met andere woorden maar tijdelijk, een kwestie van een paar maanden”, reageert de actrice in Dag Allemaal.
De actrice is teleurgesteld, want zij had zo’n zin om er weer in te vliegen. “Ik zat zo graag in die poule met Roel Vanderstukken, Ludo Hellinx, Hilde Van Haesendonck, Jasmijn Vanhoof en David Cantens. Ik ga Roel hard missen. En hij mij ook”, lacht de actrice.

Exit Jits Van Belle bij ‘Familie’ en dat is zuur. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat er méér in zat. Robyn is erin gekomen met een knal: ze was security agent, had zwarte gordel judo, was bowlingkampioene… een soort superwoman. Maar al snel is ze afgegleden naar de vrouw aan de kookpotten.”

De kijkers van ‘Familie’ kunnen maar beter genieten van de laatste maanden dat Robyn in beeld zal komen. Hoe Robyn zal verdwijnen, dat blijft voorlopig een raadsel. Gaat zij definitief het klooster in of overkomt haar iets ergs? Afwachten maar…

Trotsplaat

Trotsplaat