VBRO

Jill bekent examenfraude: ‘nicht heeft mijn examen afgelegd’

Zondagmiddag heeft Jill een opvallende bekentenis gedaan. Vorig jaar heeft een nicht van haar het examen Engels van Jill afgelegd.

“Mijn nicht en ik lijken als twee druppels op elkaar, dat is gewoon heel eng. Mijn nicht is 34 en dus ouder. Zij heeft ook een keer mijn examen gedaan”, geeft Jill toe terwijl zij naar de camera kijkt. “Tijdens corona werd het examen tijdens een Zoom-gesprek afgelegd. Dus helemaal zoals ik mijn make-up en mijn haar zou doen, heb ik dat bij haar gedaan. Zij deed dan kleren aan die ik op school ook zou dragen. Ze heeft voor mij wel een 8,5 op 10 gescoord voor Engels. In het begin had ik een 4 voor mijn Engels gehaald en toen had ik het weer niet gehaald en heeft die zelfs mijn cijfer niet gezegd. Toen dat het corona was en ik hoorde dat het gesprek via Zoom zou gebeuren, stelde zij voor dat zij mijn plaats zou innemen. Mijn moeder zei meteen dat ik dat niet moest doen, maar we hebben het gewoon gedaan.”

Jill en haar nicht gingen wel ver om niet tegen de lamp te lopen. “We hadden een beetje vaseline op de lens van de webcam gedaan zodat het beeld een beetje wazig leek”, lacht Jill.

Trotsplaat

Trotsplaat