VBRO

Kans klein dat Hanne en Quinten terug een koppel worden

Nu Hanne eindelijk van Tony verlost is, hopen de kijkers van Familie dat Hanne en Quinten terug een koppel worden. Maar of de makers dat de kijkers zullen gunnen is nog maar de vraag. Margot Hallemans en Jeroen Van Dyck vormden op de set van Familie een ‘circle of trust’. Zo vormen ook Sandrine André en Kürt Rogiers zo’n kliekje.

Het is nog maar de vraag of Margot en Maxime De Winne nu een nieuwe ‘circle of trust’ zullen gaan vormen. Wie weet komt Tony sneller vrij dan de kijkers van ‘Familie’ vermoeden. Want op hln.be stond zondagavond het artikel ‘Deze week in Familie: de (voorlopige) ontknoping van het drama voor Hanne’. We kunnen het ons al inbeelden: van zodra Tony vrij is, start hij mogelijk opnieuw met het manipuleren van Hanne.

Ook dinsdag staat er één en ander in ‘Familie’ tegebeuren. Benny spreekt duidelijke taal. Zjef hoopt dat Rudi’s ouders niet van plan zijn om bij hen in te trekken. Het machtsspelletje tussen Véronique, Brigitte en Lars gaat verder. Bahar heeft nieuws. De opnames van Niko’s promofilmpje verlopen moeizaam.

Familie, dinsdagavond op VTM.

Trotsplaat

Trotsplaat