VBRO

Karen Damen heeft namen The Masked Singer verklapt

Alle medewerkers en deelnemers van ‘The Masked Singer’ hebben een streng contract ondertekend waarin zij verklaren het geheim van ‘The Masked Singer’ te bewaren. Maar helaas is dat bij Karen Damen niet gelukt. Zij heeft de namen van de mensen die onder de maskers zitten gedeeld. Ga echter niet op zoek, want je zal de namen niet vinden. Karen heeft de namen namelijk aan de mama van haar man Antony verteld. “Mijn schoonmoeder weet wie er in de pakken zit. Ik moest het aan iemand kwijt”, lezen we op de cover van de Story.

“Serieus, ik vertrouw haar volledig, ze gaat het niet doorvertellen. En anders mag ik een serieuze boete betalen’, lacht Karen Damen tijdens het interview. “Maar ik moest écht aan één persoon mijn verhaal kwijt, en mijn schoonmoeder was vaak ook op die momenten bij ons thuis om op Sky te passen.”

Voor de rest probeert Karen zoveel mogelijk haar mond te houden, maar ze heeft zich toch al een paar keer bijna versproken. Gelukkig kon Karen Damen tijdig haar woorden inslikken.

Trotsplaat

Trotsplaat