VBRO

Kathleen Aerts in tranen na overlijden van haar moeder

Kathleen deelde het nieuws donderdagmiddag op haar sociale media. “Onze allerliefste mama is bij ons thuis onder de Zuid-Afrikaanse zon vredig heen gegaan. Mijn broer en ik zijn bevoorrecht zo’n lieve, zorgzame, grappige mama te hebben gehad die altijd wel zin had in een feestje. Saai was het nooit bij ons thuis! Met een pintje en sigaretje in de hand en een worstje en kaas was ze een luisterend oor voor velen aan onze keukentafel. Een uber mama… “, schrijft Kathleen Aerts.

De gezondheid van de moeder van Kathleen Aerts en haar broer Bert liet al heel wat jaren te wensen over. Kathleen besloot om na haar K3-periode voor haar mama te zorgen en verhuisde uiteindelijk met haar naar Zuid-Afrika waar Maria de beste wensen kreeg. “Ik ben dankbaar voor de tijd die ze ons gaf om afscheid te nemen….. 16 jaar lang hebben we samen het ‘Alzheimer parcours’ afgelegd. Soms een beproeving maar ook nog met hele intens mooie momenten”, beseft Kathleen.

“Ons mama is bij ons thuis door 3 fantastisch lieve verzorgster dag en nacht met de beste liefdevolle zorgen omringd. Ze was hier zo ‘happy’ dat ze misschien wel het record van ‘ langstlevende met jongdementie’ heeft verbroken”, gaat Kathleen verder.

“Lieve mama, ons huis is enorm leeg zonder jou maar ik ben je niet kwijt… ik voel je… ik zie je… in mijn hart… voor altijd… mijn boezemvriendin…mijn mama… immense dankbaarheid en eindeloze onvoorwaardelijke liefde…”, besluit Kathleen.

Wij wensen Kathleen en Bert en de rest van de familie sterkte bij het verlies van deze mooie vrouw. Want dat was Maria. Wij hadden het voorrecht om haar te kennen en zullen haar ook missen.

Trotsplaat

Trotsplaat