GIF89a Lidewij Nuitten zoekt eerste lief via tv-programma – VBRO
VBRO

Lidewij Nuitten zoekt eerste lief via tv-programma

Lidewij Nuitten, bekend als reporter van Iedereen beroemd en van haar documentaire Van Eupen naar Oostende, kondigde woensdagavond in ‘Vandaag’ aan dat ze aan een nieuw programma werkt. Daarvoor is ze op zoek naar haar allereerste jeugdliefde Mark, waar ze begin jaren 2000 op verliefd was. En hierbij roept ze de hulp in van heel Vlaanderen.

Ondertussen is het twintig jaar later, maar Lidewij is die eerste verliefdheid nooit vergeten. Ze vraagt zich af hoe het intussen met Mark is. Lidewij: “Ik heb niet zo veel herinneringen aan hem, maar ik weet dat het op een sportkamp in de Kempen was. We moeten beiden een jaar of acht à negen geweest zijn toen de vonk oversloeg. Ik zie ons nog kusjes naar elkaar gooien vanuit onze stapelbedjes, dus de liefde was zeker wederzijds.”

Lidewijs zoektocht naar de man is intussen al drie maanden bezig, maar voorlopig zonder veel geluk. Daarom roept ze nu de hulp in van heel Vlaanderen. Mark (of Marc) is een zwarte man tussen 26 en 30 jaar oud, met blanke ouders. Lidewij ontmoette hem begin jaren 2000 op een sportkamp in de Kempen, wellicht op een voetbalkamp in de Hoge Rielen. Kent iemand Mark, of herkent iemand zich misschien in deze beschrijving? Dan kunnen ze dit aan Lidewij doorgeven via waarismark@een.be.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.