GIF89a Lien Van de Kelder leent haar stem aan De zeven zussen op Storytel – VBRO
VBRO

Lien Van de Kelder leent haar stem aan De zeven zussen op Storytel

Vanaf vandaag is luisterboekenplatform Storytel beschikbaar in Vlaanderen. Voor deze release is er een ruime selectie toegevoegd van Belgische literatuur, thrillers, kinderboeken, comedy en meer. Ook verschijnen er internationale luisterboeken op het platform die zijn ingesproken door bekende Vlamingen. Actrice Lien Van de Kelder heeft de eer haar stem te lenen aan de eerste van de zeven zussen uit de populaire De zeven zussen- reeks van bestseller auteur Lucinda Riley.

“Een volledig boek voor volwassenen voorlezen in de studio, dàt had ik nog niet gedaan, het werd bijna meditatief” , vertelt actrice Lien Van de Kelder lachend. “‘De zeven zussen’-reeks is spannend en ontspannend tegelijk en ik hoop dat de Vlaamse Storytel-luisteraars van mijn eerste luisterboek – en mijn stem 🙂 – genieten”

Liefhebbers van verhalen kunnen hun hart ophalen. Abonnees krijgen via een app op hun mobiel of tablet direct toegang tot ruim 250.000 luisterboeken en ebooks voor een vast bedrag per maand. Naast internationale bestsellers zijn er ook verschillende werken van Vlaamse auteurs en Vlaams ingelezen luisterboeken beschikbaar. Wekelijks wordt er nieuwe content aan de app toegevoegd. Van bloedstollende thrillers, tot romans, comedy en verhalen voor het hele gezin, er is voor ieder wat wils.

“Wij vinden het belangrijk om onze liefde voor boeken en verhalen te delen met onze abonnees door regelmatig nieuwe titels aan te bieden”, zegt Ruth de Jager, Country Manager Nederland en België bij Storytel. “Dit gaat van werken van Belgische auteurs, Storytel Originals tot luisterboeken die worden voorgelezen door lokale vertellers. Lien Van de Kelder heeft de perfecte stem om het verhaal van Maia uit ‘De zeven zussen’ tot leven te brengen.”

Vanaf vandaag verschijnt er iedere eerste maandag van de maand een nieuw deel uit De zeven zussen-reeks op Storytel. Het volgende deel Storm is vanaf maandag 7 december beschikbaar op het platform.

Storytel is een abonnementsdienst voor luisterboeken. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 250.000 luisterboeken voor een vast bedrag per maand. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Originals. Storytel is actief in meer dan 20 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.

Robin Topper / Geef Mij Nog Een Kans

Robin Topper / Geef mij nog een kans