VBRO

Linde Merckpoel: “mensen vonden mij een verwend nest”

Linde Merckpoel kwam zwaar onder vuur te liggen toen ze toegaf dat ze haar eerste zwangerschap niet op een roze wolk beleefde. Toen de presentatrice vijf maanden zwanger was sprak ze haar vrees uit dat haar baby haar hele leven zou overnemen en dat ze als mama nauwelijks nog tijd voor zichzelf zou hebben. Linde werd bedolven onder kritiek omwille van die uitspraak…

“Nog altijd word ik daar op aangesproken,” geeft Linde Merckpoel toe in Dag Allemaal. “Maar ik kreeg ook duizenden reacties van vrouwen die hard herkenden wat ik beschreef. Jammer dat sommigen mij een verwend nest noemde, of dat ik er vooraf niet over nagedacht of ik wel echt een kind wilde,” onthult Linde Merckpoel in het weekblad.

Want uiteraard had Linde dat wél gedaan. “Je kan je al zo lang verheugen op een reis en alles uitgestippeld hebben, wanneer het vliegtuig opstijgt, weet je niet wat er op je afkomt,” aldus Linde in Dag Allemaal. “In december land ik en zal ik wel zien of ik het uitzicht mooi en het eten lekker vind, en hoeveel tijd ik nodig heb om te bekomen van de jetlag.”

Trotsplaat

Trotsplaat