VBRO

Lotte Vanwezemael leert ons de liefde te beleven

Psychologe en seksuologe Lotte Vanwezemael, o.a. bekend van MNM, Big Brother en Blind Getrouwd heeft een tweede boek geschreven. Na ‘Doe ik het goed?’ verschijnt binnenkort de opvolger, “Beleef de liefde‘.

Een lief vinden is niet gemakkelijk, maar een lief houden is zo mogelijk nog moeilijker. Een langdurige, liefdevolle relatie uitbouwen: hoe doe je dat? Hoe weet je dat iemand de liefde van je leven is? Hoe overwin je de muren waar jullie ongetwijfeld tegenaan lopen? Hoe vaak kun je met iemand botsen voor je er de brui aan geeft? En hoe houd je het na al die tijd nog spannend tussen jullie? Natuurlijk bestaat daar geen kanten-klaar antwoord voor. In dit boek reikt Lotte Vanwezemael je ingrediënten voor de liefde aan, maar welk recept je volgt, is aan jou. Het boek geeft je een duwtje in de rug om aan een relatie te beginnen, maar vooral om je relatie te onderhouden. Want liefde is een werkwoord met heel veel vervoegingen. Een boek vol handige tips, getuigenissen en voorbeelden om de liefde te leren beleven.

‘Beleef de liefde‘ van Lotte Vanwezemael verschijnt op 10 februari 2021 via uitgeverij Houtekiet. Je kunt hier jouw exemplaar reeds reserveren.

(Nico Vanaken)

Trotsplaat

Trotsplaat