VBRO

Makers van Familie hebben verrassing voor kijkers

De makers van Familie beseffen maar al te goed dat het moeilijke tijden zijn. Daarom besloten ze de midseasonfinale op te smukken met een verrassing waar de kijkers massaal van zouden genieten.

Plotseling dook Viv terug op in de reeks. Zij stond als runaway bride plotseling voor Benny’s deur. Al was de comeback van actrice Ini Massez van héél korte duur in Familie. Na drie afleveringen verdween ‘Viv’ opnieuw uit de VTM-serie.

“Dat Ini Massez slechts kort opnieuw in ‘Familie’ zou opduiken, was de bedoeling”, verduidelijkt Wim Feyaerts, creative producer van ‘Familie’ in TV Familie. “En dat vond zij helemaal niet erg. Toen ik haar in maart vorig jaar contacteerde met het voorstel om deze rol van ‘runaway bride’ te spelen, was ze enthousiast. Ini opteerde er zelf voor om haar terugkeer in ‘Familie’ niet te lang te laten aanslepen.”

“We hebben de komst van Viv als extraatje toegevoegd, vanwege de scènes met een hoog romcom-gehalte. Romantiek: daar waren de kijkers wel aan toe”, onthult Wim Feyaerts in TV Familie. “Na de donkere maanden met al die kommer en kwel in het nieuws wilden we hen op een flinke portie feelgood trakteren.”

De verhaallijn met Viv was oorspronkelijk immers niet in het scenario voorzien. Ini Massez dankte haar terugkeer in Familie aan het coronavirus. De intriges die oorspronkelijk voorzien waren voor de midseasonfinale zullen pas in februari op het scherm te zien zijn.

Trotsplaat

Trotsplaat