GIF89a Meidengroep Top Pops covert Dolly Dots – VBRO
VBRO

Meidengroep Top Pops covert Dolly Dots

Top Tops heeft een waardige opvolger klaar voor ‘Die eerste keer’
Na een fantastische zomer waarin Top Pops hun eerste hit mocht beleven, is het niet gemakkelijk om een waardige opvolger te maken maar ze doen het toch maar weer!
Eerder dit jaar had de groep een hit met ‘Die eerste keer’, goed voor 19 weken notering in de Vlaamse Ultratop 50. Top Pops haalde zelfs de zesde plaats in de officiële hitlijst.

De cocktail die ze tot nog toe aanhielden blijven ze trouw want het schijnt wel te werken. Jaren 80-feel, pittige en teasing teksten in een klinkende productie waar de vocals van de 4 sympathieke zangeressen in excelleren zijn de ingrediënten van deze cocktail. Maak daar nog een mooie videoclip bij, dan alles goed shaken en ze doen waarschijnlijk weer een gooi naar een mooie notering in de Vlaamse Ultratop 50!

Top Pops koos deze keer voor een cover van de grootste hit van Dolly Dots: ‘Love me just a little bit more’ in een alweer pleasing vertaling van Yvan Brunetti.
Hopelijk brengt ‘Alles wat ik heb is voor jou’ een beetje licht in deze donkere tijden want dat kunnen we momenteel goed gebruiken.
Top Pops hoopt snel weer te gaan optreden om al hun nieuwe liedjes live te kunnen brengen.

Trotsplaat : Robin Topper / Geef Mij Nog Een Kans

Robin Topper / Geef mij nog een kans

Trotsplaat: Robin Topper / Geef Mij Nog Een Kans

Robin Topper / Geef mij nog een kans