VBRO

Natalia: “ik loop daar gewoon in m’n blote flikker rond”

Natalia praat in Dag Allemaal openhartig over de hechte vriendschap met Gino Beeckman. De vriendschap tussen beide begon al bij Idool waar Natalia in de schminkstoel zat bij Gino en ondertussen heeft zich een vriendschap ontwikkeld die al Natalia’s lieven heeft overleefd.

Gino is ondertussen veel meer dan de vaste stylist van Natalia. De 44-jarige Gino is ook Natalia’s beste vriend. “Gino is de grote constante in m’n leven, hij heeft al m’n lieven overleefd. Er zijn vrienden die je soms ’n tijd niet ziet, maar Gino was er altijd.”

Natalia en Gino hebben genoeg aan een blik om elkaar te begrijpen. “Na een paar uurtjes bij hem in de stoel ben ik helemaal relaxed”, aldus Natalia in Dag Allemaal.

“Hij weet alles van mij, en ik van hem. Zo was het vroeger bij m’n ouders ook: ik mocht thuis alles zeggen. Daarom voel ik me bij Gino ook zo thuis. Ik denk niet dat onze vriendschap ooit kapot kan gaan”, vertelt Natalia in het weekblad.

Het helpt dat Gino voor de mannen is, al gelooft Natalia dat vriendschap met een hetero-man ook mogelijk is zonder seksuele spanning.

Natalia geeft toe dat ze vroeger veel preutser was. “Nu is dat helemaal weg als ik bij Gino ben. Ik douche waar hij bij is, kleed me om waar hij bij is. Hij is als een broer. We zijn ook al vaak samen op reis geweest en dan slapen we op één kamer. Ik sta soms helemaal in m’n blote flikker waar Gino bij is”, geeft Natalia toe in Dag Allemaal.

Trotsplaat

Trotsplaat