VBRO

Niels Destadsbader deelt foto van zijn Skwon meiske Julie Bacqaert

Een tijdje geleden raakte bekend dat Niels Destadsbader een lief heeft. Het ging om één van de stylistes van de VRT: Julie Bacquaert.

Donderdag deelde Niels op Instagram een foto van zichzelf met zijn lief. De foto werd genomen bij een opname, mogelijk voor de kerstspecial van ‘FC De Kampioenen’. De 32-jarige Niels Destadsbader is al een tijdje samen met de 35-jarige visagiste.

Julie en Niels kennen elkaar al van in de periode dat Niels wrapper bij Ketnet was. Toen al mocht zij hem opmaken voor uitzending. De twee hebben elkaar misschien wel honderden keren gezien, maar pas recent gebeurde er meer.

Niels Destadsbader is altijd voorzichtig geweest met berichten over zijn liefdesleven, kwestie van zijn lief te beschermen. Maar Julie is een sterke vrouw en is helemaal klaar om door het leven te gaan als het lief van Niels Destadsbader. En ja, die twee zouden wel eens voor de rest van hun leven samen kunnen blijven, dat is ook wat hun vrienden hopen.

Het regent dan ook hartjes van bekende mensen als Leen Dendievel, Bab Buelens, Sander Gillis, Linde Merckpoel Laura Tesoro, Eva Daeleman, Ann Van Elsen, Kim Debrie, Karel Vannieuwkerke en vele anderen die zich al mooi hebben laten maken door Julie.
En ook de fans van Niels Destadsbader reageren bijzonder enthousiast op de nieuwe levensgezel van hun idool.

Trotsplaat

Trotsplaat