VBRO

Niels Destadsbader emotioneel: ‘Ik mis je. Heel hard zelfs’

Het is geen prettig weekend voor zo’n 36.000 mensen. Normaal gezien zou Niels Destadsbader zaterdag én zondag in het Sportpaleis van Antwerpen gestaan hebben. In plaats van in Antwerpen te staan zingen, springen, dansen en rennen, is het avondje in de zetel geworden voor Niels Destadsbader en de 36.000 mensen waarvoor hij dit weekend normaal zou zingen. “

“Liefste Sportpaleis, ik had opnieuw met je afgesproken. Ik zou wat vrienden meebrengen die voor de muziek zouden zorgen, een podium en wat lichtjes. We zouden elke avond 18.000 mensen uitnodigen, om mee te komen zingen en te dansen met ons. We zouden weer een feestje vieren, zoals wij dat zo goed kunnen”, schrijft Niels op Instagram.

“Maar helaas, Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat de optredens en concerten niet door kunnen gaan. “We zouden, we zouden, we zouden… Maar we zullen niet. Dat kan en mag nu even niet. Ik mis je. Heel hard zelfs. Maar ik laat je niet los. In 2021 doen we het gewoon opnieuw en dan wordt het nog specialer. Dat beloof ik je”, besluit Niels Destadsbader.

En belofte die hij binnen een jaartje hopelijk waar kan maken.

Trotsplaat

Trotsplaat