VBRO

Nieuws over Goedele boezemt Tom Waes angst in

Het nieuws dat Goedele Liekens huidkanker heeft, sloeg onlangs als een bom in. Niet alleen bij de politica en gewezen Miss België, ook bij bekend Vlaanderen. Tv Familie sprak met verschillende bekende mensen die op de één of andere manier een band hebben met Goedele Liekens. Eén van hen is acteur en presentator Tom Waes.

“Ik heb indertijd voor het productiehuis van Goedele meegewerkt aan ‘De Planckaerts’ en ‘De Nationale IQ Test’. Goedele is heel loyaal naar haar medewerkers toe. En ze is enorm gedreven. Goedele kennende – plus: ze is psychologe – heeft ze weinig goede raad nodig”, reageert Tom Waes in een gesprek met het weekblad. En toch is Tom Waes ook bezorgd om de 57-jarige Liekens. “Het enige waar ik me een beetje zorgen over maak, is dat Goedele door haar sterke karakter soms dingen weglacht. Maar ik kan me voorstellen dat ze op sommige momenten wél een bang hartje heeft.”

Het is meer dan ooit belangrijk dat je bij vrienden en of familie terecht kan om over je problemen te praten. Een schouderklopje langs de telefoon kan zelfs in deze tijden nooit kwaad. “Ik hoop dat ze genoeg vrienden heeft om op terug te vallen. Mij mag ze in ieder geval altijd bellen. Mijn vader heeft enkele melanomen die ‘onrustig’ zijn. Ikzelf ga regelmatig langs bij de dermatoloog voor een controle. In tussentijd checkt mijn vriendin Mieke mijn rug weleens, want die zie je niet in de spiegel”, besluit Tom Waes in Tv Familie.

Trotsplaat

Trotsplaat