VBRO

Ook Tanja Dexters test positief op corona

Voorlopig geen feestjes meer voor Tanja Dexters. De gewezen Miss België heeft positief getest op corona, dat schrijft Het Laatste Nieuws donderdag.

Er was de afgelopen weken best wel wat kritiek op bepaalde foto's van Tanja Dexters. Zo publiceerde zij enkele foto's die in Marbella en Rome werden genomen. Maar Tanja Dexters was daar niet om van vakantie te genieten, wel om haar job te doen. “Ik ben dus helemaal niet roekeloos. Ik was de eerste die in winkels rondliep met een mondmasker, ben uiterst voorzichtig om Valentina niet in gevaar te brengen en onderga bij elke verplaatsing een test en een quarantaine. Ik ben inmiddels al zes keer getest”, laat Tanja optekenen.

Hoe Tanja dan wél besmet is geraakt? Wellicht via één van de werknemers van haar vriend Michaël. Die testte positief. “Daarom onderging iedereen die met hem in contact was geweest een test, ikzelf ook.”

De positieve test heeft gevolgen voor Tanja Dexters. Werken kan zij deels van thuis uit, maar nromaal gezien zou zij zich vrijdag op de rechtbank moeten gaan verantwoorden voor een verkeersongeval waarin zij eind 2019 betrokken was. Dat kan niet, want Tanja Dexters zit in quarantaine en daar wil Tanja Dexters zich aan houden, kwestie van niemand anders te besmetten. Eerder zat Tanja Dexters ook al een keer in quarantaine en moest haar rechtzaak al een keer uitgesteld worden.

Trotsplaat

Trotsplaat