VBRO

Opnieuw stapt Big Brother-bewoner op

Tranen met tuiten werden er vrijdag in het Big Brotherhuis gehuild. Nathalie had een moeilijke dag, ook Daniëlle lag een tijdje op haar bed te huilen en Jowi besloot om het huis te verlaten. Vrijdag heeft hij aan Big Brother verteld dat hij het huis wil verlaten. Jowi voelde zich al een weekje minder goed in het huis. De grote fan van Big Brother voelt de huidige jaargang als een ‘Miss Congeniality’-verkiezing en dat is niet wat hij van Big Brother 2021 verwacht had. “Ik ga niet dood, er is buiten een mooi leven voor Jowi. Ik ga uit eigen wil, dit is een keuze waar ik mij echt wel goed bij voel”, vertelde Jowi vrijdagavond.

Jowi was volgens de andere bewoners zeker van een finaleplaats en dat wist hij ook wel. Jowi wou het spel ook winnen, hij wou zich op die manier ook wat financiële zekerheid geven. Maar naar eigen zeggen wou hij vooral zichzelf blijven. Heel wat mensen buiten het huis begrijpen Jowi niet en dan hebben wij het niet over zijn brabbeltaaltje. Zijn toch wel gekke hersenkronkels deden ons meermaals de wenkbrauwen fronsen. Zo ergerde Jowi zich aan het feit hoe hij door de nieuwe bewoners benaderd werd, vooral het feit dat mensen hem vooral bekijken als de man die in het huis afspraken over het stemmen maakte, daar heeft hij het moeilijk mee. En ja, Jowi was ‘mister taktiek’. Hij had de touwtjes in de handen wat het stemmen van het Nederlandse ‘bondje’ betreft, hij stond meerdere uren per dag in het badkamer om zichzelf te verzorgen maar ook om het met de andere Nederlanders (en met Zoë) over de nominaties te hebben. Jowi wou gewoon de persoon zijn die hij buiten is, hij mist ook de diepgaande gesprekken die hij buiten het huis zou hebben.

Eén van de volgende dagen stapt Jowi het huis uit. Waarom hij niet meteen zijn koffers pakt en niet meteen vertrekt is, is niet duidelijk. De Nederlander wil niet meer met de psycholoog praten en hij zou ook niet meer te overtuigen zijn om toch gewoon in het spel te blijven.

Trotsplaat

Trotsplaat