VBRO

Peter Van de Velde na kritiek op foto: “Ik wil me recht excuseren”

Niet alleen Nathalie Meskens lag afgelopen weekend onder vuur op de sociale media, ook Peter Van de Velde kreeg een storm van kritiek over zich heen. Het haar van de acteur werd backstage bij ‘Thuis’ bijgeschoren en ook dat lokte heel wat kritiek. “Jacques wordt geknipt…. Terwijl alle kappers dicht moeten blijven”, schreef iemand op Instagram.

De acteur zag de vele reacties uiteraard ook passeren en dat had hij echt niet zien aankomen. “Ik ben me oprecht van geen kwaad bewust geweest. Kijkers van ‘Thuis’ vinden het gewoon leuk om een blik achter de schermen te krijgen, daarom heb ik de foto gepost”, reageert hij maandag in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben dus best geschrokken van de reacties. Bij ‘Thuis’ belanden de acteurs nu eenmaal regelmatig in de kappersstoel, om de continuïteit te waarborgen. Ik wil me wel oprecht excuseren bij wie dit in het foute keelgat is geschoten. Ik had het niet moeten doen”, besluit hij in de maandagkrant.

Nochtans deed Peter Van de Velde niets verkeerd, het door de regering goedgekeurde veiligheidsprotocol werd 100% correct nageleefd.

Trotsplaat

Trotsplaat