VBRO

Sam Bettens over ‘The Masked Singer’: “dit vond ik wel jammer”

Sam Bettens sluit zich aan met de reeks kandidaten die héél blij waren met hun deelname aan ‘The Masked Singer’. Je eens anders kunnen gedragen dan je normaal bent of doet, dat is voor veel mensen een groot geschenk geweest. Ook Sam kon eens dingen doen die hij als zanger van Rebel Rex of K’s Choice nooit op een podium zou doen. Zie je Sam volgende festivalzomer al als Otter het podium opkomen? Ja, waarom niet eigenlijk?

Tijdens de opnames was Sam Bettens uiteraard een tijdje in het land, maar er waren niet veel mensen op de hoogte van zijn aanwezigheid. Broer Gert en zijn ouders uiteraard wel. Maar één van de beste vrienden wist bijvoorbeeld van niets. Neem nu Niels Destadsbader. Die had maar wat graag een potje tennis gespeeld met Sam Bettens. Niels en Sam werden tijdens de opnames van ‘Liefde voor muziek’ vrienden en spreken wel eens af als zij in elkaars buurt zijn.

“Ik vond het wel jammer dat ik niet met Niels kon afspreken nu ik in België was. Sinds ‘Liefde voor muziek’ zijn wij vrienden. Dat was wel de positieve kant van mijn vroege ontmaskering: daarna zijn we samen een pintje gaan drinken”, vertelde Sam Bettens aan Dag Allemaal.

Trotsplaat

Trotsplaat