VBRO

Sean Dhondt meldt overlijden van Gabriël uit ‘Een Echte Job’

De afgelopen maanden kon je op VTM kijken naar ‘Een Echte Job’. Daarin zag je bv’s een opleiding volgen om mensen groot en klein te gaan verzorgen in een ziekenhuis. In het geval van Sean Dhondt was dat het kinderrevalidatiecentrum van Pulderbos.

Daar zag je het hart van Sean Dhondt net niet letterlijk smelten voor het jonge volk dat daar vaak maanden of zelfs een jaar noodgedwongen moet verblijven. Hoe goed de zorg in Pulderbos ook is, ze kunnen daar geen wonderen verrichten, hoe graag het verzorgend personeel dat ook zou willen.

Zaterdag meldt Sean Dhondt op Instagram het overlijden van de kleine Gabriël. Gabriël kwam een aantal keer in beeld tijdens ‘Een echte job’. “Rust zacht lieve Gabriel”, schrijft Sean Dhondt op Instagram. “Ik ben heel dankbaar dat ik je toch even heb mogen leren kennen en voor je heb mogen zorgen daar in Pulderbos”, gaat de presentator en zanger verder.

Sean Dhondt herinnert zich Gabriël maar al te goed. “Ongelofelijk lieve, pientere, grappige en sterke kerel die je was!! Laat ze daarboven maar eens zien hoe je zo’n Fortnite dansje écht goed doet!”

Sean Dhondt heeft zelf nog geen kinderen, maar dit overlijden doet duidelijk wat met hem. “Ik zal je, samen met heel wat anderen, enorm hard missen kleine vriend!!”, besluit Sean op Instagram.

Wij wensen de familie van Gabriël maar ook Sean sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Trotsplaat

Trotsplaat