VBRO

Stan Van Samang opnieuw slachtoffer van coronacrisis

Hoeveel pech kan een mens hebben? Vraag maar aan Stan Van Samang, 2020 is allesbehalve zijn jaar geworden. Eerder dit jaar moesten er al concerten en optredens uitgesteld worden en nu krijgt de zanger een nieuwe opdoffer te verwerken. Balen, zo moet Stan Van Samang zich momenteel voelen. De reden? Zijn platenfirma heeft besloten om zijn nieuwe cd voorlopig niet uit te brengen.

“Ik had heel hard gehoopt, dit niet te moeten doen. Maar ik vrees dat ik niet anders kan”, zo start Stan Van Samang zijn filmpje op Instagram. “Covid-19 gooit bij heel veel mensen de plannen drastisch om. Zo ook bij mij. Ik heb net van de platenfirma te horen gekregen dat onder deze omstandigheden, in deze lockdown, mijn nieuwe plaat ‘Feel the power’ uitbrengen quasi onmogelijk is. De winkels zijn dicht en de online shops geven de voorkeur aan levensnoodzakelijke middelen, wat absoluut begrijpelijk is natuurlijk. Ik vind het heel jammer. Maar het is helaas wat het is. We kunnen er niks aan veranderen”, weet de zanger.

Oorspronkelijk zou het album van Stan Van Samang deze maand verschijnen. Het album was klaar, is gedrukt en kon reeds besteld worden. Maar bij de meeste webshops is de cd ondertussen offline gehaald. Niet alleen Stan keek uit naar de release van het album en de promotie ervan, ook de fans keken uit naar nieuwe nummers van Stan Van Samang. “Ik heb er heel hard aan gewerkt aan die plaat. Onder deze omstandigheden lukt het gewoon niet eenvoudigweg niet om ze tot bij u te krijgen. Dan heeft het weinig zin natuurlijk. Ik hoop heel wat op uw begrip. Ik hoop ook heel hard dat ik heel snel met een nieuwe datum kan afkomen. Want ik wil die plaat zo snel mogelijk bij u krijgen”, besluit Stan Van Samang.

Trotsplaat

Trotsplaat