VBRO

Stephanie Planckaert: “ik vind seks superbelangrijk en geef mama tips”

Zij schittert op zondagavond als één uit de grote clan die de Planckaerts vormen. Stephanie Planckaert, 31 jaar en dochter van Eddy Planckaert en Christa. Getrouwd met Christopher en mama van Iluna, Mageno en Elara. Stephanie had de eer om op haar zestiende mama te worden, ook dat kan én mag bij de Planckaerts.

De liefde tussen Stephanie en Christopher is groot, de seks héél belangrijk voor Stephanie lezen we op demorgen.be . “Ernstig: ik vind seks superbelangrijk. En ik prijs me gelukkig dat mijn mama me fantastisch gevormd heeft. Ik kon alles vragen en alles vertellen. Er was niets van schaamte – we wisselden zelfs tips uit”, vertelt Stephanie zonder dat zij rode kaakjes krijgt. Stephanie was al op jonge leeftijd volwassen en héél vroeg zwanger. Daarom dat zij heel veel belang hecht aan de voorlichting van haar kinderen. “Ik doe nu hetzelfde met Iluna. Ze is geen kind meer, wel een jonge vrouw. Moet ik haar dan een boek geven, of haar naar de gynaecoloog sturen? Nee toch? Niemand staat zo dicht bij haar als ik – ze kan de dingen beter van mij horen. Als ze verliefd is, doe ik niet alsof dat alleen een kwestie van het hart is. Neen, dan stormt het ook in haar lichaam, en praten we daar gewoon over.”

Stephanie had nog maar één bedpartner en dat is de man waarmee zij al meer dan 15 jaar gelukkig samen is, waarmee zij ook getrouwd is én waarmee zij drie kinderen heeft. “Seks is iets waar we samen in gegroeid zijn. We hebben elkaar gekend toen we nog van niets wisten, en vervolgens samen dat hele parcours gelopen. En omdat we elkaars eerste bedpartner waren, is het ook iets van ons alleen. Als ik mijn vader mag geloven, zijn we trouwens nog lang niet aan het beste toe. Het wordt blijkbaar alleen maar beter. Geen onprettig vooruitzicht, toch?”, reageert Stephanie tijdens het interview bij demorgen.be .

Trotsplaat

Trotsplaat