VBRO

Stijn en Nuria bekennen: “financiële stress zette onze relatie onder druk”

Stijn en Nuria zijn ondertussen vijf jaar getrouwd dankzij het VTM-programma Blind Getrouwd. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht tussen beide, maar ondertussen heeft het koppel twee zoontjes samen. Al geven Stijn en Nuria toe dat hun relatie dit jaar door hevig woelwater ging…

Stijn geeft in Story toe dat het financiële de grootste uitdaging was in hun relatie. “De financiële stress toen ik tweemaal op zoek moest naar een nieuwe job”, haalt Stijn aan als grootste uitdaging voor het koppel. “Die legde het meeste druk op onze relatie.”

“Ik stapte uit de familiezaak om meer bij mijn gezin te zijn, maar ik had geen vooruitzicht op een nieuwe job.” Toen Stijn later bij E5 Mode aan de slag kon, werd hij technisch werkloos tijdens de eerste lockdown waarna hij enkele weken later ook definitief ontslagen werd.

“Het was zwaar”, geeft Stijn toe in Story. Gelukkig konden ze hun woonkrediet on hold zetten en kon Nuria aan het werk blijven. Gelukkig vond Stijn al snel een nieuwe job, maar de financiële zorgen waren toch een stevige uitdaging voor het koppel.

Trotsplaat

Trotsplaat