VBRO

Thuis-acteur over nieuwe verhaallijn: “spijtig dat we dat niet kunnen tonen”

Sid Van Oerle kennen we als Kobe uit Thuis. Kobe mocht het ja-woord geven aan Paulien (Tina Maerevoet) maar door de coronamaatregelen op de set van Thuis is het toch niet vanzelfsprekend om die verliefdheid over te brengen naar de kijkers.

“Er valt op die manier veel affectie en lichamelijkheid weg, dat is een feit”, vertelt de 33-jarige acteur in Primo. “Dat is even zoeken, zeker voor een pasgetrouwd en verliefd koppel als Paulien en Kobe.”

Sid Van Oerle vindt het vooral spijtig dat de fysieke kant van zo’n relatie nu niet getoond kan worden. “Maar dat gaat nu even niet”, klinkt het gelaten bij de acteur. Toch worden er oplossingen gezocht om dat aspect van een relatie ook te tonen aan de kijkers.

“We proberen creatief te zoeken naar manieren om die affectie tussen die twee toch naar het publiek over te brengen. We maken er het beste van en ik hoor van de kijkers toch vooral positieve reacties”, klinkt het bij Sid Van Oerle in Primo. En bovenal is de acteur opgelucht dat ze kunnen blijven doorwerken.

Trotsplaat

Trotsplaat