VBRO

Tweede online assisenzaak scoort opnieuw met meer dan 6000 juryleden.

Het interactieve, digtale proces rond DE KERSTMOORD start op 21 december. Al meer dan 6000 Vlamingen meldden zich al aan om in de online jury te zetelen. Deze formule, bedacht door James Cooke en Bob Jennes van Uitgezonderd. ,is dus voor de tweede keer op rij een succes. Ook deze keer mogen de talrijke juryleden zich verwachten aan een proces waarbij het ontzettend moeilijk wordt om de leugen van de realiteit te onderscheiden. De kerstvakantie kan zo op een extra spannende manier ingezet worden door met het hele gezin, als de beste speurders, te oordelen over schuld en onschuld van de beklaagde.

De voorbije weken werden alle getuigenissen en pleidooien ingeblikt door een cast met ronkende namen zoals Frans Maas, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Wim Opbrouck, Karen Damen, Leah Thys, Ianthe Tavernier, Liesbeth Roose, Tom Audenaert, Warre Borgmans, Mira Delbaen en Peter Bulckaen. Topregisseur Frank Van Laecke leidde het geheel in goede banen samen met het productieteam van Uitgezonderd.
Inschrijven kan nog tot en met 21 december op www.assisenonline.be Wie zich al wat wil inleven in zijn rol als jurylid, kan zich al laten inspireren door de gloednieuwe trailer.

Trotsplaat

Trotsplaat