VBRO

Ultratop 50 Vlaams Week 41

Vijf singles verlaten deze week de Vlaamse Ultratop 50. “Tegenwoordig” van Raymond van het Groenewoud, Ella Luna en “Ik mis je zo”, Willy Sommers met “Wij horen samen”, “Cirkels” van Yong Yello én “Alles of niets” van Bazart zijn er niet meer bij.

Nieuw op 48 is Fixkes met de “Allereerste keer”. “Het gevaar” van Tijs Vanneste & Mr. Paul komt binnen op 46. Herbert is “Zonder jou (een verloren man)” op 43. Bob Savenberg heeft met “Liefde van mijn leven” nog eens een nieuwe single uitgebracht en die start op 36. Nina Butera is de hoogste nieuwkomer en beschrijft “Dat gevoel” op 17.

Slongs blijft staan op 10 met “Pachamama”. Met “1 uit de duizend” springt Zwangere Guy van 12 op 9. Daalman blijft met “Niemand” status quo op 8. Van 6 naar 7 gaat het met de “Senorita” van Cleymans & Van Geel. Bart Peeters & Tom Vanstiphout gaan er drie plaatsen op vooruit met “Ik heb je graag” en belanden op 6. De Top 5 is helemaal ongewijzigd. Dat betekent dat de nummer 5 voor Lissa Lewis en “Vanaf nu” is weggelegd. 4 is voor “Alles is gezegend” van Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez. Met “Hoofd op m’n schouder” blijft Niels Destadsbader staan op 3. 2 is voor Regi feat. Jake Reese & OT met “Kom wat dichterbij”. Voor de tweede week staan helemaal bovenaan Regi & Camille met “Vergeet de tijd” genoteerd.

(Nico Vanaken)

Trotsplaat

Trotsplaat